Hur man lägger lampor på utsidan av ett hus

Hur man lägger lampor på utsidan av ett hus


När hängande lampor för jul, är det lätt att korsa gränsen mellan väl inredda och alltför dekorerade. Den goda nyheten är att du inte bara kan lära hur man kan inreda ditt hus i en klassisk och festligt sätt, men du kan också lära dig att hänga lamporna utan krångel. I år spara lite problem och göra lite forskning innan du försöker att dekorera.

Instruktioner

1 Förbered en plan för var du vill sätta ljus på ditt hus. Använd en lång måttband, en som har 30 fot eller mer, för att hitta längden på ditt hus längs marken. Använd denna mätning att räkna ut hur många lampor du behöver; lägga till lite extra längd om du har höga takfoten eller gavlar.

2 Bestäm vilken typ av ljus du vill använda för att dekorera ditt hus. Det finns ljus som finns i klassiskt vitt, färger, blinkande stil, istapp stil och mer. Du kanske vill överväga kostnad kontra kvalitet. Mindre ljus är billigare att köpa och makt, men är mindre hållbara än större ljus.

3 Köp klipp du kan använda för att hänga lamporna på ditt hus. Precis som julbelysning, klipp kommer också i en mängd olika stilar och storlekar. Klippen kan hittas på lokala butiker som säljer semester leveranser. Lådorna de kommer in kommer att informera dig om deras mest lämpligt ändamål så kan du köpa de klipp som tillgodoser bältros, hängrännor och veranda räcken.

4 Häng lamporna längs taklinjen, takfot, gavlar, och / eller fönster. Använd en förlängningsstege som placeras stadigt på marken. Sätt varje lampa i ett klipp och fäst den till huset. Hoppa inte över glödlampor. Med lampor som hänger fritt mellan klippen kommer att göra ditt ljus ser ut som de är hängande i stället för att ha en ren, tät utseende.

5 Hitta en strömkälla utanför som kan hantera en stor mängd spänning. Använd en förlängningssladd för att koppla in din sträng av ljus. Använd ett grenuttag om du har flera sladdar som måste anslutas till eluttaget. Men var noga med att inte överbelasta det.

6 Ställ in en timer som är väderbeständig och avsedd för utomhusbruk (inte använda en inomhus timer utanför). Detta kommer att se ditt ljus sätta på och stänga varje natt om du kommer ihåg och ger också bekvämligheten med att vrida på och av dem för dig.

1 Ravel en sträng av ljus runt trädstammen, vilket gör att det är jämnt fördelade.

2 Linda strängen upp den första grenen du kommer till, vilket gör spiral hälften så tät som du vill att det ska vara. (Referens 3)

3 Spiral ljuset tillbaka ner samma gren när du når slutet. Detta tar dig tillbaka till mitten av trädet där du kan linda resten av grenarna på samma sätt. Du kommer förmodligen att behöva använda flera strängar av ljus för hela trädet, beroende på dess storlek, så se till att köpa strängar med kvinnliga och manliga ändar som kan pluggas in i varandra.

4 Använd en förlängningssladd för att ansluta änden av strängen av ljus till strömkällan.

1 Sätt sträng av ljus på en buske horisontellt, med början i nederkant och flytta till andra sidan. För bästa resultat, tålmodigt se lökarna sticker utåt (inte i busken), och att strängen lägger trevligt och rakt för det mesta.

2 Loop tillbaka runt när du når den andra sidan av busken. En bra tumregel är att göra en loop ungefär samma storlek som de lampor är isär på strängen; så om lamporna är 4 inches isär, bör slingan vara ca 4 inches gör de horisontella rader på busken också 4 inches isär.

3 Linda strängen av ljus runt den främre delen av bussningen tills det är täckt från topp till botten. Anslut flera strängar av ljus tillsammans vid behov.

4 Steg tillbaka flera fötter för att visa busken från längre bort. Se till att alla lampor utåt och att strängarna av ljus är jämnt fördelade och rak.