Hur man skapar och skriva ut bagagetaggar

Hur man skapar och skriva ut bagagetaggar


Du kan enkelt göra ditt bagage sticker ut från resten med några musklick och några laminatpapper. Bagage taggar kan återspegla vem du är som person eller kan vara lika vanligt som de ursprungliga taggar som följde med resväskan. De mönster och möjligheter för ditt bagage taggar finns i överflöd och kommer att göra att hitta ditt bagage mycket lättare.

Instruktioner

1 Öppna Word på datorn. Klicka på fliken "Hem" eller klicka på Office-logotypen knappen i vänstra hörnet av skärmen och välj "Nytt". En ny dialogruta visas.

2 typ "bagage taggar" i sökfältet och en lista med taggar visas. Välj den mall som passar dig bäst och klicka sedan på "Ladda ner" eller "Öppna" -knappen i det nedre högra hörnet. Mallen du väljer kommer att visas i dokumentet. Justera typsnitt, färg och storlek taggar för att skapa en design och stil du önskar.

3 Välj fliken "Hem" igen och välj "Skriv ut". Skriv ut dokumentet på alla färgat papper du väljer. Den ljusare papper, naturligtvis, desto lättare taggarna kommer att vara att hitta bland liknande utseende resväskor.

4 Använda sax, klippa ut varje tagg. Färg varje tagg med markörer om så önskas.

5 Skala laminatpapper isär och placera bagage taggar på papperet. Tryck och jämna ut laminatpapper med fingrarna för att hålla luftbubblor bildas. Om luftbubblor utvecklas att du inte kan ta bort, använd en säkerhetsnål att smälla dem och jämna laminatet med fingrarna.

6 Skär laminatet runt taggarna, vilket lämnar ett litet gap mellan laminat och papper. Om du skär laminatet längs papperslinjen, kommer bagagetaggen skala.

7 Stansa ett hål i toppen eller på sidan av bagagetagg med hål och snöre bandet igenom.

8 Placera nya tag på ditt bagage.