Hur man gör en unge Nature Walk Collage

Hur man gör en unge Nature Walk Collage


Skapa ett collage kan ge ett barn en permanent konstverk för att påminna henne om vad hon upptäckte när införs till världens naturliga underverk på en vandring. Påpeka olika djur och du ser under vandringen. Fråga ditt barn frågor om vad hon hör eller luktar i luften. Och hjälpa henne samla ett collage för att minnas allt. Upprepa denna verksamhet under året så att barnet har en collage som representerar var och en av de fyra årstiderna.

Instruktioner

1 Res till en naturstig i ditt område, företrädesvis som är väl underhållna, så att du är mindre benägna att gå vilse i skogen. Eller ge sig in i din trädgård, om du bor i ett område med många träd och vilda växter, eller helt enkelt gå till en woodsy område nära hemmet.

2 Ge ditt barn med en plast livsmedelsbutiker påse med handtag. Uppmuntra henne att plocka upp fallna löv i olika färger, kottar, ekollon och kvistar och andra naturliga objekt. Leta efter små stenar eller släta stenar för att lägga till sin väska.

3 Fortsätt att samla objekt medan du diskutera växter och djur som du ser med ditt barn. Diskutera vädret, till exempel om det är varmt, fuktigt eller kallt, när du går att introducera ditt barn till nya villkor och idéer. Fråga ditt barn frågor om vilken typ av djur hon hoppas att se, eller vilka växter är hennes favoriter.

4 Ta med hittade föremål tillbaka till ditt hem och sprida ut dem på en arbetsplats. Sortera objekten och dela dem i enlighet med typ. Kasta några föremål som är angripna med buggar.

5 Ge ditt barn med ett ark av konstruktion eller slaktare papper. Instruera henne att skriva en titel för collage som har att göra med naturvandring på mitten av papperet med hjälp av kritor, markörer eller fingerfärg.

6 hjälpa henne att komma upp med ett tema för collage, exempelvis att en scenisk bild med objekten i stället för färg genom sin färg eller i ett slumpmässigt mönster. Ge henne vitt lim att använda för att fästa föremål på papperet.

7 Stärka objekten till pappers med varmt lim så att de är mindre benägna att falla av papper, särskilt om de är tyngre i vikt, såsom stenar eller småsten. Låt limmet torka innan hängande konstverk.