Florida Sea Shell Identifiering

Florida Sea Shell Identifiering


Florida är en virtuell mecka för skal arbetssökande, där de kan hitta ett brett utbud av intrikat utformade snäckskal i olika former, storlekar och färger. En del av njutningen av samla snäckskal är att lära sig att identifiera dem och det marina livet som en gång bott i dem.

Funktioner

Florida Sea Shell Identifiering


Tankar finns på Florida stränder sträcker sig från små, skimrande jinglar som vanligtvis inte är större än en och en halv inches över, till staten snäckskal kallas häst Conch, som kan vara så stor som 24 inches i längd.

Fighting Conch

Florida Sea Shell Identifiering


Bland de vanligaste snäckskal i Florida, särskilt på Sanibel Island, är striderna conch. En strids conch kan vara upp till fyra inches i storlek och kan variera i färg från vit med stråk av Tan till korall med virvlar av bärnsten.

Kings Crown Shell

Florida Sea Shell Identifiering


Kungens krona skal är passande namnet, eftersom toppen av skalet liknar en krona. Skalet, som kan vara upp till fyra inches i längd, är en idealisk "palace" för eremitkräfta. Kungens krona skal finns vanligen i ostronbankarna och mangrove.

Junonia Shell

Junonia skal anses allmänt offshore, men ibland hittas på Florida stränder. Junonia skalen kan vara upp till fem inches lång och är vita med likformigt fördelade bruna fläckar.

Murex Shells

Fem typer av Murex skalen kan hittas i Florida. Den taggiga äpple murex har tjocka och tunna revben med brokiga nyanser av vitt, solbränna och brunt. Äpplet murex finns bara i södra Florida och nycklarna. Rose Murex skal har en jämn rosa inredning med en utsmyckad, men grov exteriör.

Lion tafsar

Florida Sea Shell Identifiering


Lejonets tass skal är solfjäderformade skal som kommer i ljusa färger av orange, korall och crimson, och kan vara så stor som sex inches över. Lejonets tass skal är svåra att hitta på stränder. Den bästa chansen att hitta en är efter en storm.