Hur man gör ätbara Dirt

Hur man gör ätbara Dirt


Ätbara smuts kan verka som en oxymoron men ingredienserna listan kommer att förändra din åsikt - bara så länge du har en söt tand. Vänd en bricka med ätbar smuts i en kaka för en trädgårdsfest genom toppade kakan med ätbara blommor. Eller tillhandahålla nya terrakotta blomkrukor till middagsgäster - unga eller gamla - som är fyllda med ätliga smuts och sega gummy maskar. När smutsen är borta, låt alla måla sina blomkrukor och ta sina egna krukor som en avskedspresent.

Instruktioner

1 Bryt en 9-tums bakade chokladkaka runt i stora bitar och lägg kakan till en stor skål; bitar så vara ungefär en tum kvadrat så att de liknar smuts klumpar.

2 Tillsätt 40 grädde fyllda chokladkakor till en gallon storlek plastpåse med en blixtlåsförslutning. Förslut påsen när du tar bort så mycket luft som möjligt. Rulla en kavel över påsen och krossa kakorna till en smula konsistens. Häll smulorna över kakan bitar.

3 Fyll plast gallon väska med en låda med Graham crackers. Ta bort all luft som du kan innan förslutning av påsen. Krossa kexen med en brödkavel tills de ser ut sand. Tillsätt kracker smulor till stor skål.

4 Blanda innehållet i den stora skålen med händerna. Blanda samman ingredienserna så att de liknar smuts, men lämna chokladkaka-smutsklumpar intakt.

5 Vik 2 koppar choklad isbildning i smutsblandningen med hjälp av en spatel. Sprid en 1/4-tums lager av smutsblandningen på botten och sidor av en 9-av-13-tums klarglas bakplåt.

6 Spread en kopp vispad grädde försiktigt över smutsen. Lägg ett lager av smuts och sedan ett lager av en kopp vispad grädde. Upprepa smuts skiktet och tillsätt en kopp vispad grädde; du kommer att använda 3 koppar vispgrädde totalt. Häll återstående smuts över kakan. Servera genast.