Hur tar jag bort fläckar från Interlock?

Hur tar jag bort fläckar från Interlock?


Interlock är ett företag som tillverkar samverkande betongstenar och asfaltläggare. Konkreta stenar och asfaltläggare kan användas för att göra dekorativa uteplatser, uppfarter, gångvägar och stigar. Som ett resultat av väder- och utomhusförhållanden, kan stenarna och gatstenar blir smutsiga, färgas eller missfärgas. Rengöring gatstenar kan kräva flera försök, beroende på vilken typ av fläck och hur som i den är. Om låsningen betongstenar eller gatstenar är förseglade, se den produkt du använder är säkra för betong och förseglad betong. Med hjälp av en produkt inte är säker för förseglad betong kan ta bort tätningen.

Instruktioner

1 Spraya ner de konkreta gatstenar och stenar med en slang för att ta bort så mycket smuts och skräp som möjligt. Om så önskas kan du använda en handdusch fastsättning på änden av slangen, eller så kan du placera fingret över flödet av vatten för att skapa en sprutning effekt.

2 Förbered rengöringslösning. Lägg till en konkret asfaltläggare renare till en hink. Var noga med att läsa spädningsinstruktioner på baksidan av förpackningen; dock de flesta kan användas outspädd eller utspädd med upp till 3 delar vatten per 1 del renare, beroende på graden av rengöring önskas. Om det finns stora mängder av set-i fläckar, använda produkten som outspätt som möjligt.

3 Doppa en medium till hård borste rengöringsborste i lösningen. Gnida borsten in i betongen utläggare eller sten. Skrubba tills fläcken har lyfts. Detta kan ta flera försök, beroende på vilken typ av fläck.

4 Doppa en kortlek mopp i lösningen. Tvätta resten av de konkreta gatstenar eller stenar.

5 Spraya Interlock gatstenar eller stenar med en slang för att avlägsna tvålrester. Låt dem lufttorka.