Hur Antique akrylfärg

Hur Antique akrylfärg


Antika målningar och objekt har många människor på grund av sin historia och äldre utseende. Inte alla har möjlighet att förvärva antikviteter dock. Med hjälp av enkla tekniker, kan du göra din nya akrylmålning eller ett objekt målade med akrylfärg ser många år äldre än den verkligen är. Åldrande lack ger din målning eller invända något gulnat, äldre utseende. Sprickbildning lack kan appliceras om du vill ha en krackelerad färg utseende.

Instruktioner

Antik en målning

1 Ta målningen från sin ram eller mattor. Se till att ytan av målningen är fritt från skräp.

2 Coat en bred, fin borste med den åldrande lack. Testa utseendet på lacken genom att först tillämpa den på en liten del av målningen, företrädesvis i ett hörn som kommer att täckas av mattor eller en ram. Fortsätt att applicera lack när du är nöjd med resultatet.

3 Använd långa, vertikala streck för att applicera ett tunt lager av lack till hela målningen tills den har fått en något dämpad, äldre utseende.

4 Låt lacken torka enligt tillverkarens anvisningar.

5 Applicera sprickbildning fernissa över den våta åldrande lack använder samma långa vertikala linjer som du använde med den åldrande lack. Detta kommer att ge din tavla den krackelerade-paint utseende många antika målningar.

6 Låt lacken torka enligt tillverkarens anvisningar.

Antik ett objekt

1 Se till att objektet är fritt från skräp.

2 Coat en rund, fin borste med den åldrande lack. Testa utseendet på lacken genom att först tillämpa den på en liten del av objektet, företrädesvis i ett hörn som kommer att döljas när objektet visas. Fortsätt att applicera lack när du är nöjd med resultatet.

3 Använd långa, vertikala streck för att applicera ett tunt lager av lack till hela objektet förrän den har fått en något dämpad, äldre utseende.

4 Låt lacken torka enligt tillverkarens anvisningar.

5 Applicera sprickbildning fernissa över den våta åldrande lack använder samma långa vertikala linjer som du använde med den åldrande lack. Detta kommer att ge ditt objekt i krackelerade-paint utseende många antik vaser och målade skulpturer.

6 Låt lacken torka enligt tillverkarens anvisningar.