Hur man leder en Memorial Engagemang

Hur man leder en Memorial Engagemang


Hur kommer du att leda ett minnesmärke engagemang kommer att vara unik för den person minnesmärke hedrar. Till exempel, om du leder minnesmärke invigningen av en park för en nyligen avliden stadsfullmäktigeledamot, kommer du att använda olika formuleringar än om du leder invigningen av ett stipendium till minne av din farmor. Oavsett omständigheterna, kan en minnes engagemang följa en grundläggande format med innehållet i varje steg anpassad för den enskilda situationen.

Instruktioner

I förväg

1 Träffa andra som organiserar minnes engagemang och utveckla en plan för ordningen för ceremonin.

2 Boka platsen för minnes engagemang och boka tid och datum.

3 Kontakta alla högtalare och musiker som kommer att ingå i ceremonin och säkra ett åtagande från dem.

4 skicka inbjudningar till minnesmärke engagemang om det blir en privat ceremoni, eller köpa en tidningsannons att bjuda samhället om det blir en offentlig ceremoni.

5 Skriv kommentarerna du tänker göra under ceremonin och repetera dem framför en spegel och med en vän eller familjemedlem. Dina synpunkter ska lovprisa personen bli ihågkommen, förklara vad som engagerade och varför det valdes som ett minnesmärke för den avlidne. I början av kommentarerna, förklara din relation med den person som memorializeds.

Ceremonin

1 Ge riktning som säkerställer ceremonin börjar i tid. Troligtvis minnes engagemang börjar med musik. Som ledare bör du meddela musiker, eller den person som driver ljudsystem, att de skulle börja. Eller, beroende på hur du planerat din ceremoni, ringa gäster att sitta så att ceremonin kan börja.

2 uppmana talare som är att gå först vid ceremonin, om högtalaren inte omedelbart börjar efter musik ändarna. Fortsätta att säkerställa att ordningen för ceremonin fortsätter om en av talarna eller musiker inte omedelbart börja när personen innan finish.

3 Leverera dina kommentarer. Tala tydligt, långsamt och projicera din röst så att alla kan höra dig.

4 Ignorera dem som deltog när ceremonin är klar. Tacka dem för att delta. Stanna runt en stund efter ceremonin för att tala med gäster individuellt.