Hur man byter en Rotten golvet framför ett badkar

Hur man byter en Rotten golvet framför ett badkar


Det finns inget värre än ett badrum med ruttnande golv. Det finns inget sätt att känna ren när du vet att du är i en bakterie laden, formuppväxtmiljö. Du kan ignorera det för en liten stund, men så småningom kommer att behöva möta den skrämmande uppgiften att riva ut golvet. Försök att hitta en tid då badrummet inte kommer att vara i hög efterfrågan och när vädret är måttlig, eller kommer du att spåra i regnvåta fotspår genom ditt hus. Det är verkligen praktiskt om du har ett fönster i badrummet för att kasta ut den gamla ruttna saker i stället för att dra det genom resten av ditt hus.

Instruktioner

1 Rensa ut några mattor eller rörliga objekt på golvet i ditt badrum. Om du har ett duschdraperi, se till att det är undanstoppad så att den inte komma i vägen. Ditt badrum kommer att bli smutsig, så rensa ut alla handdukar och toalettartiklar som du vill hålla ren. Täck dräneringshål med en trasa eller handduk för att hålla överskott skräp täpper till avloppet.

2 Dra upp den befintliga golv. Om det är fuktigt, bör det inte vara alltför svårt. Använd spett för kakel och skrapor för att lyfta någon vinyl. När du har rensat ner till träet, markera det område som ruttnade ut eller som du misstänker är ruttnade. Du kommer att behöva träna minst 6 inches utöver det att hitta torr ved.

3 Klipp ut, vilket gör det så rakt som möjligt du inte har svårt att passa en ny bit plywood. Använd cirkelsåg eller en sawzal att skära igenom underlaget. Skär inte naglar, om det alls är möjligt. Om det verkar omöjligt att ta ut bara en lapp, kan du överväga att lossa VVS för handfat och toalett och slet ut hela golvet ..

4 Leta efter eventuella läckor som kan orsaka den våthet som har ruttnat ut golvet och reparera dem innan du fortsätter. Rensa ut allt skräp som sitter i ditt arbete område med en butik vac. Låt område att bo öppet tills det har torkat ut --- vanligen 24 till 48 timmar. Du kan välja att torka ut snabbare genom att använda en avfuktare i det slutna rummet under 24 timmar.

5 Mät upp en ny bit plywood för att passa området klippa ut. Använd en spikpistol eller hammare och spik för att fästa plywood till golvbjälkarna. Innan du sätter ny bit i, kan du markera den yttre omkretsen där dubbarna passerar under, för enkel åtkomst.

6 Mät skillnaden mellan det nya golvet plywood och befintliga golv. Du kanske vill installera en bit av tunn plywood kallas luan att föra det närmare att vara i rätt höjd. Täta eventuella luckor och låta det torka.

7 Sätt tillbaka golv för att matcha den befintliga golv. Olika våningar material har olika appliceringsmetoder. Kakel kräver THINSet, medan vinyl kräver tätning plywood och mattan, men inte typiskt i ett badrum inställning kan installeras omedelbart.