Hur man gör en Totem Pole för ett skolprojekt

Hur man gör en Totem Pole för ett skolprojekt


Totempålar är en av de mest kända symbolerna för indianska kulturen. Var och en representerar en indian släkthistoria och andliga identitet. En totempåle kan göras som en klass projekt för att förstärka idéer lärs ut i skolan om indianska kulturen och historien. En kartong och papper totempåle kan konstrueras av studenter i så lite som en enda lektion genom att följa dessa enkla steg.

Instruktioner

1 Linda en bit brun kraftigare papper runt en tom pappershandduk röret en gång och klipp bort överflödigt kraftigare papper.

2 Placera trimmade konstruktion papperet plant på ett bord. Med hjälp av linjal, rita fyra ekvidistanta, horisontella linjer över papperet, tre inches isär. Detta kommer att dela papperet i fem parallella sektioner.

3 Använd kritor och markörer för att dekorera varje avsnitt genom att rita ett djur head.Native amerikaner skildra vanligen sådana djur som björnar, bävrar, sälar - även mytiska djur - på sina totems.

4 Limma kraftigare papper på pappershandduk rör med den vanliga sidan är vänd mot röret och det dekorerade sidan vänd utåt.

5 Gör vingar för din totempåle genom att klippa bitar av konstruktion papper på längden och limma dem på baksidan av stolpen. Storleken av vingarna bör stå i proportion till djuret som avbildas på ett av de fem områden som du har dekorerat.