Hur man gör en pistolrengörings stativ

Hur man gör en pistolrengörings stativ


Gun rengöring står, eller pistol rengöring stationer är mycket praktiskt sätt att hålla alla din pistol rengöringsutrustning prydligt organiserade och sätta utom synhåll för de ungdomar som kan vara runt. Du kan skapa denna station i verktygsområdet, vare sig det garage, en speciell hörn av hemmet, eller utanför i ett skjul. Stället behöver inte vara alltför dekorativa eller gjorda av ett speciellt material, men det finns några specifikationer som du behöver för att tillfredsställa.

Instruktioner

1 Välj en gammal skrivbord som har åtminstone en låda och ett skåp. Du hittar dessa billigt på varvet försäljning och garage försäljning.

2 Placera pistolrengöringsverktyg såsom rengörings patchar och bar penslar i plastbehållare för lagring. Anordna behållarna i skåpet för lagring.

3 Placera pistolen lösningsmedel och vapenolja inuti skåpet. Om du väljer att använda ett eget recept, se till att kapslarna är märkta.

4 Öppna lådan och placera handdukar, städning patchar och några gamla strumpor i prydliga och organiserade högar.

5 Placera två små korgar ovanpå skrivbordet yta. Märk en korg för papperskorgen där du kommer att kasta smutsiga rengörings fläckar, och den andra för tvätt, där du kommer att placera handdukar och socka när du får gjort rengöring din pistol.