Finns det ett sätt att göra ett privatliv staket infällbar?

Finns det ett sätt att göra ett privatliv staket infällbar?


Picture it: En vacker sommardag runt poolen, med de vuxna slappa runt vattnet medan barnen leker på gräsmattan. Tillsyn av barnen försvåras av privatliv staket som normalt skyddar familjen från nyfikna ögon, men idag gör ser in på gården en utmaning. En utdragbar privatliv staket är en möjlighet att få nytta av skärmen med möjlighet att ställa undan när dess krävs inte.

Gardiner

Ett alternativ för ett slutet utrymme är att installera en indragbar skärm som kan dras åt sidan när det behövs. Till exempel, om du har en trä säkerhetsstängslet på plats, lägga räls till det och sätta en gardin på banan. När integritet behövs dra draperiet runt staketet, och när mer synlighet behövs helt enkelt dra gardinen tillbaka åt sidan och slips bort det. Detta tillvägagångssätt håller ett säkerhetsstängsel på plats samtidigt som flexibilitet när det gäller privatlivet.

Track Fäktning

För att helt dra tillbaka ett privatliv staket, installera ett staket som är helt eller delvis på bottennivå spår. Till exempel kan du köpa lätt aluminium kedja-link staket sektioner. Fäst sektionerna tillsammans och sätta dem på ett spår - när du behöver ett staket, dra sektionerna runt banan och fäst den på en stolpe eller vägg; när stängslet inte behövs, dra tillbaka till sidan. För större mångsidighet, i stället för spår, lägga till rejäla hjul till basen av kedjan-link staket sektioner. Med säkra gångjärn som förbinder sektionerna, kan du hjul stängslet för att innesluta ett område eller för att öppna upp. Hjulen möjliggöra en bredare utbud av alternativ, även om stabiliteten i stängslet kan minskas om avsnitten är knutna till stolpar eller andra inventarier.

lameller

I stället för indragning, är en annan strategi för att blanda säkerhet och integritet för att lägga lameller till stängslet. En trästaket med spåren på gångjärn ger trygghet samtidigt som för varierande grad av integritet. Sätt trä-slat galler mellan stängselstolpar och hänga dem mycket som en persienn - du kan justera vinkeln på lamellerna för att ge olika nivåer av öppenhet på utsidan.

hopfällbar Fäktning

Överväga hopfällbar stängsel för tillfällen när en fast, fast stängsel behövs men heltid integritet är inte. En hopfällbar staket är sammansatt av två sektioner - en solid bottenstycke och ett toppstycke som glider upp och ner, dras tillbaka in i den bottenstycket, ungefär som en fönsterruta. När integritet behövs höja den övre delen och låser den på plats, och sänka den övre delen när du föredrar en mer vidsträckt utsikt. En fördel är att du kan välja vilka delar av staketet är öppna och som bibehåller Privacy Screen.

tyg Fäktning

Installera stolpar med fjädrande rör bifogas. Runt detta rör linda en trasa med krokar eller andra anslutningspunkter. Att expandera staketet, dra duken till nästa stolpe och bifoga den; att dra tillbaka den, koppla bort duken och linda den på spolen.