Tropiska träd med röda blommor

Tropiska träd med röda blommor


Tropikerna, en term som innehåller några av de varmaste och regnigaste delar av världen, är hem för ett antal arter av träd som har blivit mycket populär som tillägg till trädgårdar och uterum. Av särskilt intresse är de många arter av tropiska träd som har röda blommor, som lägger en bit av levande färger till någon trädgård som verkar som om det behöver lite ljusare.

Kungliga Poinciana

Detta träd producerar regelbundet flamma-röda blommor under hela våren och sommaren, som vanligtvis 4 till 5 inches över. De är infödda till ön Madagaskar, och odlas av många tropiska städer som en prydnad längs vägar och boulevarder. Men ofta överstiger det de gränser som det är tänkt att bebo och ofta etablerar sin närvaro på platser där det inte är tänkt att växa, inklusive South Florida. Även om det i första hand är ett träd som används för visning, kan det också användas som en skugga träd.

Indian Coral Tree

På grund av de vackra blommor som den producerar, har den indiska Coral Tree blivit en av de mest populära och berömda träd i världen av blommor. Det är ett enormt högt träd, ofta växer 60 till 80 fot lång och producerar crimson blommor som ofta växer så länge som 2-3 inches. Dock vara medveten om att grenarna är täckta med taggar, som gör att vissa komplikationer när det gäller att beskärning och tenderar att trädet.

Bucayo

Detta tropiska träd, som också går under namnet korall böna och lila korallträd, är inbyggt i ett antal regioner i Syd- och Centralamerika, inklusive Peru, Venezuela och Costa Rica, men det har också etablerat sig i länder som långt bort som Australien, Indien och Indonesien. Detta träd producerar ett antal blommor, som varierar i färg från lax till tegelröda. Blommorna drar ofta ett stort antal nektarätande fåglar, vilket gör det till ett idealiskt val som både ett vackert tillskott till trädgården och för fågelskådning. Det används också som en skugga träd och har blivit allt populärare i återbeskogningsprojekt.

afrikan Tuliptree

Denna tropiska träd producerar ett antal klockformade blommor som utgör en blandning av orange, rött och gult. Den har sitt ursprung i djungeln i Ekvatorialafrika, men har sedan dess blivit allmänt används i hela många tropiska länder, särskilt i Stilla havet (i vissa skäl har det blivit en invasiv och skadedjur). Dessa speciella träd odlas för ett antal skäl, inklusive tropiska effekter, skugga och färg. Men de tenderar att bli ihåligt när de blir äldre, vilket innebär att de inte motstå kraftiga vindar mycket väl.