Fakta om vakterna i graven av okänd soldat

Fakta om vakterna i graven av okänd soldat


Ceremoniella vakter från den amerikanska armén vakar över grav Den okände soldatens, även kallad Tomb of the okända på Arlington National Cemetery. Kyrkogården är i Arlington, Virginia, sydväst om Washington, DC Vakterna hör till den 3: e amerikanska infanteriregementet. Regementet ger också ledsagare för militära begravningar på kyrkogården.

Historia

Kongressen antog en resolution 1921 för ett minnesmärke på Arlington hedra oidentifierbara soldater som dödats i strid. De första vakterna i graven var civila. De första militära vakter började titta 1926. Den 3: e amerikanska infanteriregimenten tog över 1948. Regementet är den äldsta aktiv tjänst regemente i armén, och kallas det "gamla gardet".

Tradition

Takten i graven vakter har numerisk betydelse. Siffran 21 anses vara en hög ära i militären, som är orsaken till den 21-pistol hylla. Under hans klocka, promenader vakten 21 steg på gångväg bredvid graven. Han möter graven under 21 sekunder som en gest av respekt, varv och stannar under 21 sekunder före promenader 21 steg tillbaka över gångväg.

Tillträde

Alla vakter har frivilligt för tjänsten. För att komma ifråga för antagning måste män vara minst 5 fot, 10 inches tall. Honor måste vara minst 5 fot, 8 inches tall. Kandidaterna måste vara amerikanska medborgare. Alla vakter måste klarat en två veckors utbildning, vilket inkluderar att lära sju sidor av historien om Arlington kyrkogården och att kunna recitera det ordagrant. Kandidaterna måste passera flera tester. Även efter att väljas måste en vakt tjäna för nio månader innan han kan bära hedersvakt silver. Medaljen är en krandesign med en bild av graven och två siffror som representerar seger och tapperhet.

Ceremoni

Byte av vakterna sker varje timme under hösten och vintern och varje halvtimme under våren och sommaren. Den förändrade ceremoni börjar med en lättnad befälhavare gå till graven för att hylla det, sedan tillkännager att spectactors ska stå och vara tyst under ceremonin. Befälhavaren inspekterar sedan den nya vaktens vapen, en M-14 gevär. Befälhavare och nya vakt möter då den avgående vakten på graven gångväg. När allt kommer omkring tre hyllar graven, utfärdar officer kommandon för den avgående tjänstemannen att lämna och den nya vakten att ta ställning.