Exempel på hur man använder torkade blommor på Grapevine kransar

Exempel på hur man använder torkade blommor på Grapevine kransar


Grapevine kransar är gjorda genom att väva verkliga vinrankor tillsammans. Färska vinrankor är flexibla och väva ihop lätt att göra en krans. Du kan suga torkade vinrankor i vatten i flera timmar för att mjuka upp dem tillräckligt för att väva in en krans. Färdiga grapevine kransar finns också i hantverks och lågprisbutiker.

Vävning torkade blommor

Ett sätt att använda torkade blommor på grapevine kransar är att väva i enskilda torkade blomstjälkar mellan vinrankor. Stammarna passar in med utseendet på de torkade vinstockar och lägga till fullhet kransen. Vila torkade blommor blomma på framsidan av kransen. Vävning stammen bör hålla blomman på plats, men du kan fästa baksidan av blomma med en droppe av varmt lim vid behov.

Flera Torkade blombuketter

Skapa små buketter av torkade blommor att använda i ytterkanten av vinrankor kransar. Grupp de torkade blommor i små buntar och binda ihop dem i toppen av stjälkarna med dekorband. Limma bandet på baksidan av varje bukett till grapevine krans med varmt lim. Ett alternativ är att linda blommor tråd runt stjälkar och sedan täcka den med bandet. Lämna tillräckligt blommor tråd på baksidan av varje bukett för att linda runt en vinranka. Omringa krans med små buketter. Du kan lämna stjälkarna synlig genom att vrida varje bukett till den motsatta sidan av kransen. Du kan även omfatta stjälkarna genom att skikta den torkade blommor del av buketter ovanpå stjälkarna från föregående bukett.

Enda Torkad blomma bukett

En enda torkade blombukett är ett attraktivt sätt att dekorera en grapevine krans. Skapa en större grupp av torkade blommor än du gjorde för flera blombuketter i avsnitt 2. Wrap blommor tråd runt stjälkarna med ändarna ut genom baksidan av buketten. Knyt en dekorativ sträng band runt blommor tråd. Tillåt delar av bandet att falla lika med eller längre än längden på den samlade stammar. Använda ändarna av blommor tråd för att fästa bukett till grapevine krans.

Torkades Blommor

Individuella torkade blommor blommar ryms på en vinranka krans i ett slumpmässigt mönster eller i kombination med andra dekorationer. Andra dekorationer för en blommig grapevine krans kan omfatta linda krans löst i en sträng av pärlor eller glaspärlor och sedan fylla i mellan swags med torkade blommor blommar. Blommor torkas i kiselgel eller genom att trycka inte har stjälkar ofta. Pressade blommor torka platt, medan kisel torkade blommor kvar tredimensionell. Du kan bifoga någon typ av torkad blomma till en grapevine krans genom att placera en droppe av varmt lim på en specifik vine av krans och sedan trycka på baksidan av blomman mot limmet.