Hur man gör en båge för en tårta

Hur man gör en båge för en tårta


Bågar är en härlig tillbehör för kakor av någon stil och för varje tema från födelsedagberömmar till bröllopsfester. Du kan skapa en båge av alla storlekar att använda fondant och hushållsartiklar. För att säkerställa att bågen kvarstår, bör det göras minst en dag i förväg så att det har tid att torka och hålla sin form. När bågen har haft tid att ställa in, kan den placeras på moset på något sätt önskas.

Instruktioner

1 Knåda fondant med händerna för att lossa den och förbereda den för att rulla.

2 Strö drivs socker på en ren och torr yta och placera fondant ovanpå socker och rulla ut det till ungefär 1/8 tum med hjälp av din kavel.

3 Placera linjalen över den rullade fondant som en guide för att se dina linjer är raka. Skär fondant längs sidan av linjalen med hjälp av spatel eller en X-acto kniv. Skär remsor i tre olika längder för att skapa han dimensioner av fören.

4 Blöt ändarna av remsorna och linda remsorna runt pappershandduksrullen. Ändarna av remsorna bör uppfylla. För att göra mindre båge loopar, våt ändarna av remsorna och ansluta dem och placera dem på sin sida och tillåta remsorna torka över natten.

5 Smält godis i en skål och placera större båge loopar i en cirkel för att utföra basen på bågen. Placera smält godis i mitten av bågen och fäster nästa lager av rosett slingor till fören. Fortsätt att placera godis och båge loopar tills bågar är helt bildas.