Hur man byter buren på en Bauer Hockey Helmet

Hur man byter buren på en Bauer Hockey Helmet


Hjälmar är en viktig del av utrustningen för alla hockeyspelare, och alla spelare på alla nivåer är skyldiga av regeln att bära dem. Spelare under professionell nivå måste också bära ansiktsskydd, vanligtvis en bur sköld som helt täcker ansiktet och skyddar den från att klippas av en pinne eller drabbats av en flygande puck. Om buren sönder eller sprickor, måste den bytas ut. Bauer är en av de största tillverkarna av hockeyutrustning och ersätta buren på en Bauer hjälm tar bara några minuter.

Instruktioner

1 Placera Bauer hjälmen på ett bord och använda skruvmejsel eller borra för att ta bort skruvarna. Skruva loss varje avsnitt av ansikts buren från hjälmen. Placera skruvarna tillsammans på ett säkert ställe så att du inte förlorar dem.

2 Ta bort den gamla bur från Bauer hjälm och kasse. Ta den nya buren och anpassa den till hålen på hjälmen. Se till att de är jämna och matcha upp - du vill inte fel storlek bur på hjälmen.

3 Sätt skruvarna tillbaka i hålen och vrid tills de är åtdragna. Har spelaren plats Bauer hjälm på huvudet och försöker flytta buren. Det bör inte finnas någon förflyttning av buren, och spelaren uppfattning bör inte hindras. Dubbelkolla varje skruv för att se till att det inte finns några skarpa kanter sticker ut och att de är i jämnhöjd med hjälmen.