Steg för steg Memorial blomsterarrangemang

Steg för steg Memorial blomsterarrangemang


Memorial blomsterarrangemang ställs in på gravarna för nära och kära för att hedra den avlidne. De större arrangemangen i korgar är placerade på monument som hedrar de som har tjänstgjort i de väpnade styrkorna eller försvann i en större katastrof. Memorial blommor görs ofta i rött, vitt och blått eller kvinnligt och manligt färger. Arrangemangen är utformade i papier-mache vaser eller tunga plast korgar. Siden eller färska blommor är lämpliga för minnesblomsterarrangemang.

Instruktioner

1 Skär en bit oasis med en vass kniv för att passa väl in i papier-mache vas. Sänk skummet i en hink med vatten tills den är helt mättad. För in skummet i behållaren. Säkra skum med två stycken vattentät blommig tejp om man vicka alls. Kors och tvärs bandet över toppen av vasen öppningen för att säkerställa att skummet inte kommer att dra ut ur behållaren med vikten av blommorna.

2 Skär bitar av cederträ grönska på en höjd av 18 till 24 inches och infoga dem i baksidan av behållaren.

3 Skär gladiolus stjälkarna på en 45-graders vinkel. Sätt i Glads på baksidan av skummet för att skapa en solfjädersform.

4 Skär röd nejlika beror på en vinkling. Placera ett i centrum av skummet. Infoga två i vinkel pekade på sidorna bort från den första nejlika. Ställ en nejlika i mitten framför den första, i en vinkel utåt, framåt. Placera två mer i en vinkel bort från centrum nejlika. De nejlikor bildar en triangulär form.

5 Skär små bitar av cederträ. Stå tillbaka för att ta en titt på blomsterarrangemang. Sätt bitar av grönska i tomma fläckar.

6 Spraya vita krysantemum poms med blå blommor spray. Snittblommor från stjälkarna på en vinkel med kniven. Sätt i blå blommor här och där mellan de röda nejlikor.

7 Lägg återstående nejlikor till arrangemanget.

8 Sätt i bandet rosett i mitten eller på en sida på kanten av behållaren. Låt band svansar flödet över sidan av behållaren. En kvist ceder grönska kan sättas in för att strömma över sidan också.