Hur slopa restriktionerna för en Roketa 50cc skoter

Hur slopa restriktionerna för en Roketa 50cc skoter


Du kan förbättra din Roketa 50cc scooter toppfart genom destricting det. Factory Roketas begränsas av en liten distansbricka finns i variatorn systemet. Ta bort brickan tillåter systemet att fungera med full kapacitet, förbättra både acceleration och toppfart. Derestricting din Roketa 50cc scooter kräver att du tillgång till variatorn systemet och dra denna bricka ut.

Instruktioner

1 Lossa cykelställ. Lossa bulten stift skotern med en hylsnyckel dra delvis ut och ta bort cykelställ från utsidan av plastintaget fallet.

2 Avslöja variatorn fallet. Ta bort de tre skruvarna som håller plastintaget fall över variatorn fallet och dra intag fallet från din Roketa.

3 Gå till variatorn systemet. Skruva loss de sex skruvarna som håller locket på variatorn fallet vidare. Tre av bultarna är på toppen av locket, tre är på undersidan. Ta bort dem med en hylsnyckel.

4 Koppla ur främre remskivan. Du behöver antingen en slagnyckel eller en bandnyckel och hylsnyckel. En mutterdragare är en luftdriven hylsnyckel. De är dyra. Om du inte har en, fast den främre remskivan genom att linda bandet änden av bandnyckel runt framhjulet, dra åt den och kila handtaget under den bakre remskivan. Du bör då kunna spricka och ta bort bulten som håller hjulet på plats med en hylsnyckel.

5 Ta bort distansbrickan på främre remskivan stången.

6 Sätt tillbaka den främre remskivan, variator lådans lock, intag täcker och cykelstödet.