Hur man gör R & B Music i Fruity Loops

Hur man gör R & B Music i Fruity Loops


Rhythm and blues blandar soul och gospel med popmusik för att skapa ett ljud som har tunga sparka trummor, sprickbildning snaror och mjuka syntar. Den digitala musikprogrammet Fruity Loops, skapad av bildlinje, innehåller alla de delar som behövs för att skapa en fullständig rhythm and blues låt på en dator. Med hjälp av en steg-sequencer, vilket är en linjär metod för att läsa musikalisk rytm, kan mönster musik kedjas ihop för att skapa hela låtar.

Instruktioner

1 Öppna Fruity Loops. Klicka på menyn "Arkiv" och välj "Nytt projekt." En tom steg sequencer visas. Detta är fönstret direkt till höger om filhanteraren ovanpå. Varje punkt representerar en musikalisk takt med val. Att ändra den visade rytmen division, ändra taktart av låten eller antalet barer i sequencer under "barer och steg" fliken på menyn "Options".

2 Öppna menyn "Förpackningar" på webbläsarens huvud i projektet. Välj önskad tillbaka och klicka på en ljud för att förhandsgranska det. Att lägga till ett spår i steg sequencer, klicka och dra ljudet till spåret från menyn "Pack". Välj önskade ljud och lägga en långsam trumslag. R & B-låtar är typiskt mellan 60 och 80 slag per minut.

3 Lägg till en synth eller annat önskat ljud genom att öppna "Plugin Database" under webbläsarens huvud och dra en plugin till ett spår. Om det behövs öppnar pianorullen för att skapa en del genom att högerklicka på instrumentet spår och välja "Öppna Piano Roll." Om du vill redigera en plugin, dubbelklicka på spåret det är tilldelad.

4 Blanda och behärska musiken när det är alla anges. Att skapa en musikfil till låten, klicka på "File" och välj "Export". Ange önskade inställningar och tryck på "Enter" för att slutföra låten.