Lista över saker du behöver för en födelsedagsfest 18th

Lista över saker du behöver för en födelsedagsfest 18th


Turning 18 är en rituella som går utöver de flesta födelsedagar, eftersom det innebär en person att bli vuxen och juridiskt ansvarig för sig själv. De flesta barn drömmer om att bli en vuxen, vilket gör henne födelsedagsfest 18 ett speciellt tillfälle att fira med vänner och familj. Samla allt du behöver för att göra sitt parti en framgång, att skapa eviga minnen.

preparat

Köp inbjudningar eller leveranser att göra dina egna inbjudningar för födelsedagsfest. Inbjudningarna bör göra det klart att partiet är för celebrant fyller 18 år, antingen genom att frasen "18 år" eller konfetti formad som nummer 18. Inbjudningarna bör också innehålla något personligt celebrant, såsom bilder eller ord som binder i partiet tema eller hans favoritfärger. Håll koll på vem som kommer med en gästlista, som också kommer att hjälpa dig att se till att du bjuder alla hans nära vänner, familj eller båda.

dekorationer

Party dekorationer kommer att sätta stämningen och tonen i partiet. Undvik ballonger och serpentiner om födelsedag celebrant skulle föredra något snyggare för sin 18: e födelsedag. Inkludera en banderoll, antingen matcha part tema eller en traditionell födelsedag banderoll, som innehåller hennes namn och ålder. Använd nummer 18 i dekorationerna när möjligt, till exempel hängande metalldekorationer, center eller konfetti. Använd teman dekorationer i förekommande fall, såsom tikifacklor för en pool part eller faux romerska statyer för en toga part.

aktiviteter

Tillbehör för någon verksamhet eller spel är nödvändiga för att göra partiet smidigt. Inkludera favörer eller gåvor för någon som vinner. Till exempel, skriva ut scavenger-hunt listor och leverera digitala kameror om du planerar att ha en skattjakt. Få någon form av pris för varje lag eller bara vinnarna. Boka en DJ eller sätta ihop en spellista med högtalare om du vill ha musik spelar i bakgrunden eller om partiet tar på en dansstil.

Mat

Sätt ihop en meny, oavsett om du tjänar en fullständig måltid eller bara snacks. Inkludera födelsedag celebrant favoriter eller livsmedel som kompletterar temat för partiet. En tropisk pool part kan innehålla en luau, en formell danstema kan innehålla fina smårätter eller en informell renhållare-hunt parti kan innehålla en grill eller pizza. Snacks och plockmat kommer att gästerna kan mingla och flytta runt, medan en formell måltid kräver bord och stolar. Använd snygga servis för en formell middag eller papperstallrikar och servetter med nummer 18 för en mindre formell part. Tillhandahålla bestick och soppåsar också. Drycker kan vara allt från grundläggande läskedrycker alternativ till fancy blandade drycker sans alkohol.