Olika stilar av knogjärn

Olika stilar av knogjärn


Knogjärn utvecklades ursprungligen för användning som en kniv handtag för militära stridsfordon knivar. Fingerhålen ger grepp och säkerhet samt optimal stack makt. Knogen skyddet används för att öka slagkraft när i hand till hand eller kniv till kniv bekämpa. Flera stilar av knogjärn är smidda, typiskt av ett stycke av metall.

Gemensam stil knogjärn

Den vanligaste stilen av knogjärn är smidda i aluminium, mässing eller några andra legeringar. Ena sidan är utformat med fyra öppna loopar, utformade för att passa löst runt fingrarna. Insidan på blanketten är böjd att passa rakt och bekvämt i handflatan när fingrarna knäppta. Den yttre ringen över knogarna är i allmänhet plan och jämn, eller kan ha fyra upphöjda grader eller paviljonger att maximera skador när den träffar.

Ringtyp Knuckles

Ringtyp knogjärn är utformade för att se ut som två ringar på index och endast långfingret. Dessa används i samband med en korrekt slående teknik, som landar de första två knogar på målet. Dessa knogjärn är små men optimera skador från en väl utförd strejk.

Spetsade knogjärn

Spetsade knogjärn är dödliga vapen, och kan vara olagligt i vissa platser. Dessa knogar har ofta fyra till sex skruvhål för olika stora vässade metallspikar, eller kan ha fast spikar av åtminstone en tum eller mer i längd. Dessa vapen är utformade för att döda eller lemlästa en motståndare, eftersom strejken kommer att orsaka sticksår ​​när landade på motståndarens kropp.

Jewelled knogjärn

Jewelled knogjärn bygger på ramen för den gemensamma stil knogjärn, men funktionen höjde juveler som efterliknar en hand bär fyra stora ringar. Dessa är utformade för att gömma vapnet, eller göra att bära vapnet visas diskret. Några av dessa knogjärn bärs som smycken, och kan göras av fast platina, guld eller silver och är inte avsedda för defensiv eller offensiv användning.