Hur man installerar Free DVD Decoder för Windows XP

Hur man installerar Free DVD Decoder för Windows XP


Installera en gratis DVD-avkodare är enkel och snabb. Många alternativ finns som VLC media player och Handbrake. VLC och Handbrake är öppen källkod och helt gratis och kräver ingen köp och kommer inte att upphöra efter 30 dagars användning. Handbrake har många förinställningar för vanliga enheter som iPods, telefoner och mediaspelare. VLC saknar denna användarvänlighet men erbjuder möjligheten att spela allt enligt sin webbplats. Det är endast tillåtet att säkerhetskopiera DVD-skivor med tillstånd från skaparen av DVD.

Instruktioner

1 Navigera till Microsoft.net Work hemsida anges i referenser och klicka på "Download". Starta filen du just hämtat och följ anvisningarna på skärmen för att slutföra installationen. Om den aktuella versionen av Microsoft .NET Framework är redan på datorn kan du hoppa över detta steg.

2 Öppna en webbläsare och navigera till hämtningsplatsen Handbrake eller VLC listad i referenserna. Välj den version av programvara som stöds av datorn och klicka på "Download". Handbrake och VLC fungerar med Windows XP, Windows Vista, Windows 7 och Mac OS X 10.5 och högre. Om nedladdningen inte startar automatiskt, klicka på "direkt koppling" och hämtningen ska börja.

3 Installera DVD-avkodaren VLC eller Handbrake genom att dubbelklicka på filen du hämtade i steg 2. Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra installationen.