Hur man bygger en smycken Display

Hur man bygger en smycken Display


Smycken skärmar som hänger smycken objekt ute i det fria är användbara som ett tillgängligare alternativ till en smyckeskrin eller som ett sätt att visa smycken till salu. Förutom att vara lätt att använda och mångsidig nog att bära en mängd olika typer eller mängder av smycken, bör ett smycke display vara attraktiv. Skapa din egen display som uppfyller alla dessa kriterier kräver lite i vägen för särskilda varor eller tekniker.

Instruktioner

1 Vrid loss och räta ut tråd klädhängare för hand. Trimma dem under böjda delar som används för att ligga under kroken med hjälp av tenn snips. Tryck på kurvor med hjälp av metall vice att göra raka bitar av tråd.

2 Använd tenn snips att klippa två 12-tums längder av tråd, två 10-tums längder, två 8-tums längder och två 6-tums längder.

3 Böj tråd bitar i vice vid 90 graders vinkel, vilket skapar outstretching armar. Ge varje bit ståltråd en 3-tums lång arm; detta kommer att skapa armar identiska längder, men varierande höjder.

4 sprayfärg tråd bitar med svart eller silver sprayfärg. Lägg dem platt på ett blad av tidningen att spraya en sida, låt torka, sedan vänds tråd bitar och spraya baksidor.

5 Håll trådstyckena mot plack att planera hur man ordnar dem. I slutändan kommer varje tråd bit införas vertikalt i trä för att stå upp med 3-tums armar sticker ut i sidled, parallellt med plack, men där du placerar var och en på stativet i förhållande till de andra är upp till dig. När du har utformat arrangemanget, markera positionen för varje tråd arm med en liten "X" i blyerts.

6 Borra ett hål för varje tråd bitar med hjälp av borrmaskinen. När borrning, försök att stoppa bara blyg för att göra hålet gå hela vägen genom skogen, även om designen inte kommer att förstöras om ett par hål tränga helt.

7 bets och lack trä eller färg, om så önskas. Låt torka.

8 Blanda epoxilim enligt tillverkarens anvisningar.

9 Fyll varje hål i trä med epoxilim.

10 Sätt i trådarmarna i limmet fyllda hål. Justera vinklarna på de utskjutande horisontella bitar. Låt limmet torka.

11 Display smycken genom att hänga den på utsträckta trådarmarna.