Hur man programmerar en Panasonic Single-telefon

Hur man programmerar en Panasonic Single-telefon


Panasonic gör många olika modeller av telefoner som används i bostäder och kontor över hela landet. Bolagets telefoner enda linjer har en display som tillåter inte bara att användaren kan se vem som ringer, men som kan du också anpassa många olika telefonfunktioner. Med hjälp av denna display kan användaren programmera kontakter i sin telefonbok, så att användaren kan enkelt ringa vänner och familj med bara några få knappar. Genom att programmera kontakter i telefonen kan du ställa in ett visningsnamn som visas när kontakten ringer och en unik ring för varje person, om du önskar.

Instruktioner

1 Tryck på "Meny" -knappen på telefonens lur. Detta kommer att få tillgång till en meny på skärmen där du kan göra många olika ändringar i din telefon. Använd "joystick" i mitten av telefonen för att flytta till ikonen "Telefonbok" (ser ut som en bok), och tryck på "OK" -knappen. Detta kommer att öppna telefonboken och är hur du ringer en kontakt en gång programmerat.

2 Navigera till "Lägg till" alternativet, och tryck på "OK" -knappen. Detta kommer att ta upp en skärm --- på displayen --- som gör att du kan programmera telefonboken.

3 Skriv in namnet på den person du programmerar in telefonboken med hjälp av det numeriska tangentbordet längst ned på Panasonic telefon. Varje nummer är märkt med bokstäverna att det kommer att skriva när man trycker. Tryck numret en gång för att ange den första bokstaven, två gånger för den andra bokstaven, och så vidare. Paus i några sekunder om du vill skriva två bokstäver, i följd, som visas på ett antal. Tryck på "0" för en plats. Tryck på "OK" -knappen när du är klar.

4 Ange telefonnumret för kontakt med det numeriska tangentbordet. Det är en bra idé att inkludera den tresiffriga riktnummer. När du är klar, tryck på "OK" -knappen.

5 Använd joysticken för att flytta ner till "Set Ringsignal-ID" alternativet, om du vill ställa in en unik ring för den här kontakten. När du är klar, tryck på "OK" för att återgå till programmeringsmenyn. När du är klar med kontaktens information, gå till "Spara" alternativet, och tryck på "OK" -knappen. Kontakten sparas. Du kommer tillbaka till menyn Telefonbok. Gå till "Lägg till" igen för att programmera en annan kontakt.