Roliga idéer för februari 29th Födelsedagar

Roliga idéer för februari 29th Födelsedagar


Om du är född på ett skottår på 29 februari, är det fyra långa år mellan födelsedagar. Oavsett om du fira på 28 februari eller mars 1 när det inte är ett skottår, kan det fortfarande vara kul att använda ovanliga riktiga födelsedag som en ursäkt för att få tillsammans med vänner och fira. Bli inte avskräckt att du har en riktig födelsedag bara vart fjärde år --- använder detta faktum för att komma upp med en-av-a-kind födelsedag idéer.

Fyra gånger så roligt

Roliga idéer för februari 29th Födelsedagar


I bekräftelse på att du får en födelsedag bara en gång vart fjärde år, en fest för dig med temat "fyra gånger så roligt." Bjud fyra gånger så många människor som du normalt skulle ha festen pågå i fyra nätter, tjänar fyra olika typer av mat eller på annat sätt multiplicera med fyra för en over-the-top, oförglömlig händelse.

Hur gammal är du nu?

Roliga idéer för februari 29th Födelsedagar


Alla vet att du får ett år äldre av varje 1 mars, men det är kul att räkna ut din skottår ålder genom att räkna antalet skottår du har genomlevt. Om du vänder 28, till exempel, kommer du att fira din sjunde födelsedag. Du kan sedan tema din födelsedag efter en 7-årig födelsedag: äta på Chuck E. Cheese eller spela kickball i parken och dricka fruktjuice och äta muffins.

Brigadoon Tema

Roliga idéer för februari 29th Födelsedagar


I den musikaliska teaterföreställning "Brigadoon" turister från USA besöker Skottland befinner sig forslas bort till ett magiskt land som korsar in i vår värld bara en dag varje 100 år. På samma sätt visas din födelsedag bara vart fjärde år. Skapa en "Brigadoon" -themed födelsedag, komplett med en gammal skotsk by tema. Alternativt basera ett tema på egen hand drömde upp magiska värld som visas endast en gång vart fjärde år. Var noga med att låta allt som din födelsedag insamling vet hur man klär sig för partiet och vad som väntar.

hoppa Kul

Roliga idéer för februari 29th Födelsedagar


Eftersom människor är födda på 29 februari kallas ofta "leaplings," du skulle en födelsedag fylld kommer allt hoppar. Spela Leap Frog, kasta en känguru-tema part eller har en hoppa och hoppa tävling. Du kan gå bar hoppa (i stället för barrundor) eller språng framåt in i framtiden med robotbyggande hantverk.