Hur man drar en Muskrat

Hur man drar en Muskrat


En bisamråtta är ett litet däggdjur som till stor del finns i nordamerikanska kärr, sjöar och andra små vattendrag. Även detta djur delar många fysiska egenskaper med möss, råttor och ekorrar, bisamråttor tenderar att vara lite större i storlek. Om du vill rita en bild av en av dessa däggdjur, bläddra igenom en samling bilder och välja en som bäst återspeglar den bild du har i åtanke. Den här bilden kommer att hjälpa dig att förstå hur var och en av de funktioner bildar djuret som helhet samtidigt som proportionerna är korrekta.

Instruktioner

1 Rita en fotbollsformad oval i mitten av sidan för att representera huvudet på din bisamråtta. Använd lätta penna stroke, eftersom du kommer att forma och detaljer denna riktlinje mer smidigt som ritningen fortskrider.

2 Rita en större oval precis under riktlinjen huvudet för att fungera som grund utkast till bisamråtta kropp. Skapa riktlinjerna för bisamråtta ben med små, L-formade funktioner längst ner på sin kropp. Bifoga en S-formad svans till slutet av djurets kropp.

3 Rita en liten cirkel i den övre halvan av bisamråtta huvud för att representera ögat. Om du ritar ansiktet från en rak på vinkel, måste du inkludera två proportionellt ställa ögonen. Lägg till en halvcirkelformad öra bakom ögat, precis som det visas på bilden du använder.

4 Lägg till en cirkulär näsa till den spetsiga änden av bisamråtta huvud, och se till att spetsa denna funktion fint för att återspegla den bild du använder som en referens. Även om mynningen av detta djur är strax under nosen, den håriga konsistens av huvudet omfattar varje synlighet att den kan ha.

5 Shape huvudet med korta, styva linjer för att skapa den håriga konsistens av detta djur, rör sig ned genom den breda halsen och in i kroppen. Fortsätt använda korta, taggiga linjer för att skapa denna hårig struktur runt utsidan av kroppen. Flytta insidan av kroppen och ansikte och skapa denna textur på ett liknande sätt.

6 Skapa varje händer och fötter med små, skarpa linjer för att beteckna varje tår. Förtjocka svansen så att den har två parallella linjer som möts vid en gemensam punkt.

7 Rita alla avsedda penna linjer försiktigt med en bläckpenna för att skapa en ren och djärvt utseende i din ritning. Inte spåra över någon av de riktlinjer som du använde för att skapa denna bisamråtta, eftersom dessa inte är relevanta för den slutliga bilden. Låt bläcket torka, sedan helt radera eventuella kvarvarande blyertsmarkeringar från sidan.