Hur designa din egen tatuering med virvlar runt kommer runt bokstäver

Hur designa din egen tatuering med virvlar runt kommer runt bokstäver


Designa din egen tatuering bokstäver är det enklaste sättet att säkerställa en unik och personlig bild ingen annan kommer att ha. Ju mer detaljerad du vill bokstäverna för att vara, men desto mer konstnärliga förmåga du behöver ha. till exempel, om du vill virvlar runt varje bokstav eller runt varje helt ord, behöver du konstnärliga förmåga dra en bild som matchar idé du har i ditt sinne. När du kan göra det, gör en schablon är egentligen bara en fråga om spårning.

Instruktioner

1 Bestäm lämplig placering för tatuering på kroppen och mäta hur stor tatuering ska vara.

2 Rita brevet och deras swirly design på en bit tomt vitt papper med en vanlig penna. Rita lätt och korrigera eventuella misstag med ett suddgummi - inte oroa skuggning eller färgning på denna punkt, bara dra en bred översikt av breven och design som du vill. se till att varje linje är exakt dina specifikationer innan vi går vidare till steg två.

3 Trace över blyertslinjer med en tunn svart markör, vilket gör jämna och säker stroke. Om du gör ett misstag, kan du behöva börja om från början, så ta så mycket slips som du behöver för att göra jobbet rätt.

4 Radera bort alla blyertslinjer nedanför markören, vänd på papperet och kopiera bilden på den andra sidan med din svart markering. Denna omvända bild är vad du kommer att använda för att göra stencilen så tatueringen kommer att ligga framlänges på din hud. Vissa människor använder karbonpapper, andra bara vända och spår, det spelar ingen roll vad du gör, så länge du uppnå detta spegelbild.

5 Tape en bit stencil papper över den omvända bilden så det brukar glida eller separat medan spårning.

6 Rita den omvända bilden på din stencil papper med en tatuering stencil penna. Dessa pennor är mycket svåra att radera, så du bör börja om på en ny bit om du gör några misstag.

7 Dra bort tejpen när du är klar spåra och ge stencilen till din artist för ansökan.