Hur att dekorera min katt bur

Hur att dekorera min katt bur


Katter som bor i burar har ökat kraven på miljöberikning. Deras livsutrymme måste utforma naturliga beteende och minska stress orsakad av fångenskap. Fria sträcker katter interagera med en mängd olika stimuli och kan göra val om att dölja, sova och spela. Dekorera katt burar med leksaker, sängkläder, och flera nivåer för att ge en berikande atmosfär.

Instruktioner

Hur att dekorera min katt bur

1 Utvärdera storleken på buren för att se till att katten har gott om utrymme att röra sig, vända och sträcka vertikalt. Se till att ha tillräckligt utrymme mellan de områden där katten äter och där det eliminerar.

2 Lägg till hyllor eller en katt träd till burar med tillräcklig vertikalt utrymme. Katter njuta av höga utrymmen för säkerhet och anrikning och klättring är bra övning för caged katter. Se till någon vertikal möbler är säkra burgallret och förankras för att undvika fall eller olyckor.

3 Ge ett utlopp för kattens naturliga repor beteende. Dekorera buren med små stockar med bark, färdigbyggda repor inlägg, eller skivor som omfattas av matta eller sisal rep. Byt och ordna skrapa enheter som de förstörs eller repad slät.

4 Lägg till strömaterial såsom filtar, strimlad papper eller handdukar. Ge ett gömställe struktur så enkelt som en pappkartong eller så komplicerat som köpta tunnlar eller "katt hus". Låt katten att hålla strö under längre tidsperioder (förutsatt att det inte är smutsig) att behålla sin doft i buren.

5 dekorera buren med en mängd olika kattvänliga leksaker. Fjäder leksaker kan hängas på olika nivåer, tråd bollar kan läggas till för lek, och mat kan säng levereras i pussel leksaker eller papprör för att uppmuntra aktivt engagemang medan man äter.