Army Shotgun Training

Army Shotgun Training


Den amerikanska armén fann att det behövs för att expandera hagelgevär utbildning för soldater efter invasionen av Irak 2003. arméenheter som behövs för att bryta byggnader för att konfrontera fienden i spretande urbana miljöer som Bagdad, men det fanns ofta en brist på vapen och utbildade operatörer.

Fungera

Shotgun utbildning för soldater som invaderade Irak var ofta en fråga om att fylla i en lucka av enskilda enheter på marken. Det fanns ingen särskild hagelgevär manual så befälhavare avsätta tid och resurser för att träna med M1014 och senare med M500 Mossberg.

typer

Utbildning är nu uppdelad i dödliga och icke-dödliga metoder. Konventionella 12 gauge skal fyllda med pellets används för att fiendens soldater. Samma skal kan användas för att bryta en dörr för Inbrytnings, men du använder specialiserade icke-dödliga rundor för kontroll av folkmassor.

Kompetens

Armén har utvecklat enhetliga standarder för att kvalificera med hagelgevär. Soldater ta sikte på en rad Silhoutte mål på en rad av 25 meter. Skott från en mängd olika positioner som stående och knästående och bakifrån en barrikad måste du träffar varje mål med ett minimum av två pellets från varje omgång du brand.