Anvisningar om hur man gör en härd Pad

Anvisningar om hur man gör en härd Pad


Vid installation av en härd i ditt hem, måste du placera en icke-brännbart skikt mellan golvet och botten av härden. Detta gör att värmen att distribuera och sprida så att ingenting fångster i brand. Du kan enkelt göra en härd pad av vardagliga material, men kom ihåg att ta med vissa delar. Du kan göra ett dekorativt övre skikt av kakel, men du behöver en icke-brännbart objekt som cement för att sprida brännbarhet av den keramiska murverk.

Instruktioner

1 Skär en fyrkantig bit ¾-tums plywood den storlek som du vill härden pad, med hjälp av en tabell såg. Skär ½-tums cement hjälpare styrelse samma storlek som din plywood kvadrat.

2 Fäst plywood till cement hjälpare styrelse med en borrmaskin och murverk skruvar. Passar din borrmaskin med en murad bit att penetrera cement.

3 Sprid ett lager av murbruk över cement hjälpare styrelse med en murslev.

4 Ordna keramiska plattor över murbruk och tryck dem på plats.

5 Fyll luckorna mellan plattorna med mer mortel och torka bort överflödigt med en fuktig trasa. Låt murbruket inställd i 12 timmar.

6 Linda de exponerade kanterna av dynan med trä trim. Säkra trim på plats genom spikning genom trim in i plywood basen av dynan med en hammare och naglar.