Hur man gör center för en maskerad prom

Hur man gör center för en maskerad prom


En maskerad boll är en rolig affär och det perfekta tillfället för människor att komma i förklädnad bakom utarbeta parti masker och maskeraddräkter kostymer. Men det räcker inte bara för partiet gäster att vara en del av maskerad. En festlokal måste vara klädd för bollen och partitabellerna har en roll att spela också. Gör några maskerad center att lägga till en slutlig dekorativ touch.

Instruktioner

1 Samla dina hantverk material för att göra maskeradcenter. Hantverk material finns att köpa på nätet eller i en lokal konst och hantverk butik.

2 Fundera på hur du kan skapa maskerad tema center med dina hantverk material samt accessorising färdiga center med masker, fjädrar och band.

3 Dekorera maskerar. Måla blank hantverks masker i olika färger, med hjälp av ett hantverk färg och tillämpa med en konstborste. Låt masker för att torka i minst 30 minuter.

4 Skapa några mask stenciler medan maskerna torkar. Rita små mask mönster på vissa kort. Skär mönster försiktigt med en sax. Lägg dem åt sidan för senare.

5 Testa att maskerna är torra genom beröring. Dekorera de masker med olika material. Applicera glitter med lim till vissa masker för att göra dem gnistra. Stick pärlor och paljetter på andra masker, i en design av ditt val. Bifoga några fjädrar. Klipp ut långa, smala pyramid former av tyg. Sy två tygstycken tillsammans längs de två längsta sömmar. Hand sy med en nål och tråd, eller använda en elektrisk symaskin. Vänd dem ut och in. Limma bottensömmen att stänga och limma den undre kanten på tyget svansen till insidan huvudet kanten av en mask. Sy en pom-pom eller liten klocka till spetsen av tyget svans. Upprepa stegen för att skapa mer tyg svansar att dekorera några av maskerna.

6 Ordna maskerar på bordet som center. Visa det mest avancerade masker för maximal effekt. Gör en ballong mitt genom att knyta masker runt varje ballong. Knytband till ändarna på varje ballong, binda alla strängar tillsammans och hålla den massa ballonger i tabellen.

7 Accessorise färdiga center med masks.Thread smalt band genom hålen i maskerna. Knyt flera masker tillsammans och bifoga dem runt en punch skål, till skål fylld med potpurri eller en blomsterarrangemang dekorera. Trim råna rack med band och kransar av fjädrar för att hänga en attraktiv visning av maskerar.

8 Plocka upp schablonerna du har gjort tidigare. Ta en vanlig keramisk ljusstake eller en skål lämplig att flyta ljus. Stencil mask mönster på keramik ljusstakar och flytande ljus skålar att dekorera dem med hjälp av keramisk färg. Låt dem torka under angiven tid enligt färg riktningar. Placera sedan doftljus i ljusstakar och placera vatten och flytande ljus i ljuset skål.