Min Mitsubishi VCR kommer inte ta ur ett band

Min Mitsubishi VCR kommer inte ta ur ett band


En av de vanligaste problem som kan uppstå med en Mitsubishi video är att ha ett band fastnar. Om detta händer, kan det vara svårt att hitta ett servicecenter som kan hjälpa, så att veta hur man rättar till det själv är mycket viktigt. Varje år har färre servicecenter kvalificerad VCR tekniker som vet hur man isär och fixa din spelare. Lyckligtvis är detta inte en svår reparation.

Instruktioner

1 Koppla videobandspelaren för att eliminera risken för elektrisk stöt. Den typ av makt som löper genom en videobandspelare kan lätt slå dig över rummet eller värre.

2 Ta bort skruvarna på undersidan och baksidan av videobandspelaren för att lyfta av locket. Om det inte dra bort lätt, inte tvinga den. Kontrollera om några skruvar du kan ha missat eller flikar som behöver vara deprimerad.

3 Kontrollera om främmande föremål som kan hålla bandet på plats. Om du har små barn, kan vad som helst under solen har fastnat där. Om du hittar något, försiktigt bort det. Anslut videobandspelaren och försöker mata bandet. Om det fungerar, byt ut locket och du är klar.

4 spåra Visuellt vägen för VHS-band från kassetten, genom de inre delarna av videobandspelaren och tillbaka till bandet. Leta efter några uppenbara områden där bandet har blivit Compact.

5 Ta försiktigt bort tejpen från de inre delarna av videobandspelaren. Om det är ett band som du inte bryr sig om, kan du bara klippa det med en sax, men annars vill du ta din tid för att undvika att skada bandet. Var noga med att inte sätta för mycket press på videobandspelarens delar, eller så kan du göra ytterligare skador.

6 Ta ut kassetten från VCR, var noga med att bandet inte fastnar på något annat.

7 Sätt tillbaka locket på videobandspelaren och skruva fast den på plats.

8 Kör ett rengöringsband genom videon till rätta oavsett var Messing upp. Det kan ha varit smutsig, magnetiserad eller håller en statisk laddning. Rengöringsbandet kommer att fixa alla dessa.