Kul Spel och idéer för en pappa 60th födelsedag

Kul Spel och idéer för en pappa 60th födelsedag


Vissa säger 40 är över kullen tills de når 60 och få den andra vinden. Födelsedagar är speciella dagar, gör en fest med familj och vänner som behövs. För din pappas 60-årsdag dra ut alla hållplatser och kasta honom ett parti som han kommer att minnas. Efter allt du bara har en pappa, så låt honom vet att du verkligen bryr.

Party Theme

När det är dags att kasta din pappa sin 60-årsdag parti, vara kreativ och sätta din bästa fot framåt. Prata med vänner och familj för att få en uppfattning om vad han gillar och vad han inte gillar. Tänk på ett tema som kommer att lägga till festligheterna och sätta ett leende på läpparna. Enligt webbplatsen Chiff "En sport tema eller luau är alltid kul, eller ta en nostalgitripp med en hyllning till årtiondet där födelsedagsbarnet växte upp." Oavsett vad det är du väljer din pappa kommer att vara glad att du lägger tid och tänkte till att göra detta för honom.

Spel

Hitta spel din pappa växte upp och tillsätt en blandning av nya spel som du tror han skulle få. Spel som Musical Stolar och Bingo är roligt. Ett annat spel för grupper på ett födelsedagskalas är passa bollen. Gör två jämna lag och linje dem båda upp bredvid varandra. Den första i raden för varje lag kommer att placera en boll under hakan. Han måste bära bollen längden på spelfältet sedan tillbaka till nästa person i linje där bollen måste föras med bara hakan. Om en lagkamrat använder sina händer eller droppar bollen som personen måste börja om igen. Det första laget att slutföra alla passen kommer att vinna spelet.

Party Food

När du planerar din pappas parti, ta honom ut till restauranger några gånger innan festen som ett sätt att få en uppfattning om vilken mat han gillar. Tala med din pappas föräldrar och hitta en lista över livsmedel som han växte upp äta. När det gäller mat, ingen vet din pappas mage bättre än sin mamma och hans hustru. Sätt ihop en buffé av livsmedel som kommer att lägga till överklagandet av din pappas parti och hålla dina gäster väl utfodras.

Presenter

Tänka på saker din pappa har alltid velat och få alla att slå in dessa gåvor. Converse med honom att ta reda på saker som går med sin barndom för att ge honom den känslan av att vara ung igen. Ingen är någonsin för gammal för en överraskning. Om din pappa är i sport, titta på att få honom en uppsättning biljetter till nästa spel hans lag spelar i. Din pappa kommer att vara nöjd med några platser men försök att få honom de bästa platserna du har råd.