Hur man skapar en armé träningsschema

Hur man skapar en armé träningsschema


USA: s armé har en mycket strukturerad och noggrann dagliga schema. För att förbereda sig för grundläggande utbildning, är det en bra idé att anpassa sig till förändringarna i förväg genom att skapa och följa din egen armé träningstider. Du hittar boot camp mindre stressande om du redan är i form och arbetar på armé tid.

Instruktioner

Hur man skapar en armé träningsschema

1 Vakna tidigt. I armén, är wake up call på 5:00 Börja träna din kropp att vakna upp lätt på detta tidiga timme, utan att slå på snooze-knappen.

2 Motion före frukost. Soldater i grundutbildning slutföra en timmes fysisk träning före frukost. Om du förbereda dig nu, kommer du inte passera ut senare, i grundutbildningen, från att vara oförmögen att arbeta på fastande mage.

3 Stoppa småätande. I grundutbildningen kommer du bara att tillåtas att äta tre måltider om dagen. Din kropp måste anpassa sig till att vänta längre perioder utan att äta. Börjar äta en proteinrik diet för att hålla dig mätt längre. Var noga med att dricka mycket vatten under hela dagen.

4 Förbered dig för den fysiska konditionstest. Du kommer att behöva för att kunna utföra 2 minuter sit-ups, 2 minuter armhävningar och fylla i en två mil tidskörning. En bättre prestanda på dessa tester kommer att leda till större märken på din armé rekord.

5 Gå till sängs tidigt. Lights out i grundutbildningen kommer att vara på 21:30 Om du har tillbringat dagen tränar hårt och äter lätt, kommer din kropp välkomna resten. Inte stanna uppe sent dricka eller festa. Det är viktigt att din kropp anpassar sig till det nya schemat du har ställt in.