Hur man gör hemmagjord Styrda bilar

Hur man gör hemmagjord Styrda bilar


Om du vill göra din egen hemlagad bilmodell, är en möjlighet att göra en med trä. Användningen av trä kommer att bli lättare än att använda andra material eftersom det är lättare att skära och följa än material som plast eller metall. Dessutom är det mer sannolikt att redan ha några av de verktyg som behövs för projektet.

Instruktioner

1 Rita formen på bilmodell du vill göra på ett block av trä. Rita vad detaljer du vill lägga till bilen direkt på designen. Lägg 2 1/2 tum hjulhusen på sidorna av designen för däcken.

2 Klipp ut utformningen av bil från träblock med en sticksåg eller en bandsåg. Pusslet kommer att möjliggöra mer i detalj på bilen än bandsåg vilja.

3 Rista ytterligare detaljer från bilen med hjälp av en mejsel och hammare. Var försiktig när hamra mejseln på träet inte bryta några tunna delar av bilen.

4 Rita fyra cirklar på det andra blocket av trä. Varje cirkel bör vara minst 2 inches i diameter.

5 Skär cirklar ur blocket av trä och sand ner dem tills de är så nära cirkulär som du kan få dem. Om du använder en sticksåg att skära cirklar ut, kommer du förmodligen att kunna hålla formen mycket nära runda.

6 Sand alla ytor på bilen och däcken med sandpapper tills varje träytan är helt slät.

7 Fäst däck till hjulhusen i bilen med hjälp av trälim. Kläm ihop bitarna och tillåta en timme för limmet torka.

8 Mejsel bort överflödigt lim som trängt ut ur hjulhusen med din mejsel och sedan spraya måla bilmodell oavsett färg du föredrar. Lägg till information till bilen med olikfärgade akrylfärger. Låt en timme för att färgen ska torka innan du rör bilen efter varje beläggning.