Det bästa färgade kudde att gå med solbränna soffa

Det bästa färgade kudde att gå med solbränna soffa


Rums accenter som kuddar hjälpa avsluta ett mellanslag. De bidra till att avgöra om rummet kommer att vara en lugn eller spännande, oavsett om det kommer att bli lugn eller dramatiska. Tricket är att bestämma vilken inredning humör du tänker efter och vilken färg kommer att få dig dit. Färgar brytningen är vidöppen när du letar efter kuddar accent en solbränna soffa.

Varma och kalla Shades

Att välja kuddar i den färg som bäst återspeglar stämningen du hoppas uppnå i ett rum, måste du förstå skillnaden mellan varma och kalla nyanser. Varma färger är spännande, tenderar att stimulera människor och lägga vitalitet till ett rum. Varma färger är rött, gult och orange. Coola färger anses lugn, fridfull och lugn och inkluderar grön, blå och violett.

En blandning av färger

Normalt när du letar efter en kompletterande färg, skulle du använda ett färghjul, lokalisera färgen mittemot solbränna på hjulet. Vad gör tan annorlunda är att det skapas genom att blanda rött, blått och gult. Eftersom alla tre grundfärgerna är vid sin bas, är ovanligt lätta att samordna med solbränna. Till exempel, är violett gjord av rött och blått. Eftersom tan innehåller också röd och blå, de två färgerna fungerar perfekt tillsammans. Apelsin innehåller rött och gult, vilket betyder att det fungerar också bra med solbränna. I själva verket kan det hända att utmaningen är att hitta en färg som inte fungerar med solbränna.

Enfärgad

Om du letar efter en mer subtil, sofistikerad inredning, överväga att skapa en monokrom look med din solbränna soffa och kuddar. Du skapar en monokrom look genom att använda olika nyanser av samma färg. I det här fallet, är soffan tan så kuddar också skulle olika nyanser av solbränna, både mörkare och ljusare.

andra Neutrals

Liksom solbränna, det finns andra färger som arbetar med praktiskt taget varje nyans. Någon nyans av brun, vit eller svart kommer att samordna med din solbränna soffa.