Vad är det för väder i Brasilien under VM?

Vad är det för väder i Brasilien under VM?

Belo Horizonte

Lag som spelar i Belo Horizonte bör göra det på en torr planen, eftersom regn är osannolikt under juni och juli - 13 och sex procents chans per dag. Genomsnittliga högsta och lägsta temperaturer är 25 och 15 grader C (77 och 65 grader F), och det är oftast mer än åtta soltimmar per dag under juni och juli.

manaus

Vad är det för väder i Brasilien under VM?


Den mest kontroversiella plats i hela VM är Manaus, där England börjar sin kampanj mot Italien. Beläget i regnskogen kommer Manaus vara varmt och fuktigt, med en rättvis chans för regn. Genomsnittliga högsta och lägsta temperaturer är 33 grader C (31 F) och 23 grader C (73 F). Men med luftfuktighet, detta kommer nästan säkert att känna varmare. Chanserna att regn är 40 procent och 26 procent i juni och juli respektive.

brasilia

Vad är det för väder i Brasilien under VM?


Kapitalet förblir torr i den brasilianska vintern, så fotbollsfans inte behöver packa sina brollies. Temperaturen toppar och dalar är 25 C (77 F) och 13 C (55 F), med ett genomsnitt på cirka 19 C (66 F). Det kommer att finnas gott om sol - nästan nio timmar per dag - så sätta din grädde på om rubrik här.

Porto Alegre

Engelska fans hittar Porto Alegre något närmare sitt eget klimat under juni och juli än många andra av VM platser. Högsta och lägsta temperaturer är en blygsam 20 C (67 F) och 11 C (51 F), med cirka 30 procent risk för regn varje dag. Den genomsnittliga andelen dagsljus som är soliga är 50.

curitiba

Vad är det för väder i Brasilien under VM?


En annan av de kyligare destinationerna är kust Curitiba, med en genomsnittlig toppar och dalar av 18 C (64 F) och 8 C (46 F). Det handlar om 50/50 vädret får du regn på en viss dag i juni och juli, men du bör få cirka fyra till fem soltimmar varje dag, oavsett.

Sao Paolo

Brasiliens näst största stad kommer att ha en genomsnittlig toppar och dalar av 22 C (71 F) och 12 C (54 F). Detta gör ett genomsnitt på 17 C (62 F), kommer lite regn, men endast 50 procent sol under dagtid. Det är höjden av staden som gör det kallare än omgivande områden.

Rio de Janeiro

Vad är det för väder i Brasilien under VM?


Trots att vintern kommer fans fortfarande att kunna få lite sol på stranden Copacabana i Rio. Trots en genomsnittlig toppar och dalar av 25 C (77 F) och 19 C (66 F), det kommer fortfarande att vara i genomsnitt cirka 25 procent risk för regn varje dag. Sunny dagsljus antal runt sex och en halv timme per dag här.

cuiaba

I likhet med andra delar av Brasilien, är sommaren mycket varmt och våt, men på vintern - det vill säga när VM på - är kallare och torrare. Genomsnittliga toppar och dalar är dock fortfarande hög, vid 27 C (80 F) och 16 C (60 F). Det finns i allmänhet bara cirka tre eller fyra regniga dagar per månad i juni och juli.

Salvador

Vad är det för väder i Brasilien under VM?


Våt och varmt året runt, är Salvador platsen att packa ett paraply. Det finns runt en 80 procents chans för regn varje dag, i genomsnitt toppar och dalar 27 C (80 F) och 22 C (72 F). Du kan fortfarande förväntar sig mer än sex soltimmar per dag, dock så få solkräm också.

recife

Oturligt nog för fans på väg till Recife, juni och juli är högsäsongen för regn. Det handlar om en 70 procents chans för regn varje dag, och temperaturerna kan också vara obehagligt varm. Genomsnittlig toppar under dagen når 29 C (84 F), och detta inte underlättas mycket på natten, med genomsnittliga dalar av 22 C (71 F). Du kan förvänta dig ungefär fem soltimmar per dag.

natal

Norrut från Recife, Natal är också varmt, både under dagen och på natten. Toppar och dalar är 28 C (83 F) och 21 C (69 F), med en luftfuktighet på 80 procent. Det handlar om en 50 procents chans för regn varje dag, och det kan vara ganska grumlig, även utan regn.

Coastal Fortaleza bör vara allmänt varmt och soligt, med lite regn. Genomsnittliga toppar och dalar är 25 C (F) och 19 C (F) och det finns oftast bara sju och tre regndagar i juni och juli respektive. Det bör finnas gott om möjligheter för att sola också, med cirka åtta och en halv soltimmar per dag.