Instruktioner för en Browning Trombone

Instruktioner för en Browning Trombone


Trombon, tillverkad av Fabrique Nationale i Belgien, men konstruerade av, och licensieras till, Browning, är en 0,22 kaliber pumpverkan gevär. Tillverkad 1922-1974, denna 10-runda, 24 tums pipa gevär var en favorit av plåtburk plinkers och småvilt jägare. Användning av denna relativt enkel och robust gevär är enkelt med bara några steg till dess fungerar.

Instruktioner

1 Leta reda på lastbryggan, som ligger strax före pumplasthandtaget på undersidan av geväret.

2 Tryck på knappen som sitter strax före lastutrymmet för att öppna lastningshamnen. Pumphandtaget bör vara framåt vid denna tidpunkt.

3 Fyll 15 kort, 12 lång, eller 11 långa gevär .22 kaliber patroner i rörmagasinet genom att lägga dem i lastutrymmet, rim första, bakåt mot avtryckaren. Släpp knappen när den är full för att stänga lastbryggan.

4 Dra pumpverkan last handtaget mot avtryckaren och mottagaren att ladda. Ett drag mot avtryckaren följt av en push hela vägen framåt laster ett skott i patronläget, redo att avfyras.

5 Dra utlösaren rundan eller tryck på knappen säkerhet (placerad på baksidan toppen av varbygeln på vänster sida) på vänsterkanten för att aktivera säkerhet och från höger för att stänga av säkerhet.