Kvicksilver kvalitet centrum kan inte installera IE 8

Kvicksilver kvalitet centrum kan inte installera IE 8


Mercury Quality Center spårningsprogram används för att testa och förvalta projekt. Hewlett-Packard köpte MQC och märkesvaror den HP Quality Center för 9,2 release. Mjukvaran används oftast som en ActiveX-kontroll som kan nås via en webbläsare som Internet Explorer. Dock är Internet Explorer 8 känt att krascha under installationen av MQC, som därefter misslyckas. Ladda ner och installera Mercury Quality Center add-in för att köra MQC utan användning av en webbläsare för att undvika det här problemet.

Instruktioner

1 Avinstallera tidigare versioner av Quality Center Explorer som finns på din dator. Klicka på menyn "Start", klicka på "Kontrollpanelen" och dubbelklicka på "Lägg till / ta bort program." Sök "Quality Center Explorer" på listan och klicka på "Ta bort" för att avinstallera det. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra avinstallationen.

2 Klicka på "Ladda ner tillägget för Mercury Quality Center 9.0" länk från Quality Center Explorer Add-in webbplats (se Resurser) och spara "QCExplorerAddIn.exe" till din hårddisk.

3 Dubbelklicka på "QCExplorerAddIn.exe" och följ anvisningarna på skärmen för att slutföra installationen.

4 Klicka på "Start" -menyn och klicka på "Program", "Mercury Quality Center 9.0" och "Quality Center Explorer" för att starta explorer.

5 Skriv in ditt Quality Center webbadressen i "Adress" rutan och klicka på "Go" för att ansluta till servern.