Hur man skickar elektroniska inbjudningar

Hur man skickar elektroniska inbjudningar


I denna dag av omedelbar kommunikation via e-post, sms och data chattar, är det konventionella sättet att skicka inbjudningar ibland kvar. Medan en e-postinbjudan inte ska skickas till en formell händelse som ett bröllop, för en avslappnad händelse en e-post bjuda är acceptabelt. En grill kan tjejkväll eller en julfest meddelas via e-post. Detta kommer att göra spåra RSVPs en mycket snabbare uppgift också, som gästerna enkelt kan svara på e-post.

Instruktioner

1 Sätt de kontakter som du vill inkludera i e-postinbjudan. För en stor grupp, placera kontakterna i "BCC" -fältet i stället för "Till", eftersom detta kommer att dölja e-postadresser och likaså bevara gäster privatliv.

2 I ämnesraden, placera en kort beskrivning av händelsen, såsom "födelsedagsfest".

3 Komponera kropp e-post, som kan vara så extravagant eller enkelt som du vill. Förmedla relevant information part, såsom vad partiet är för, platsen för partiet samt datum och klockslag.

4 Lägg till färg och bildspråk. Markera text genom att klicka och dra över den. Ändra teckensnitt, storlek och färg genom att ändra specifikationerna på den övre panelen på skärmen.

5 Sätt ett foto eller ClipArt. Detta kan variera beroende på din webbläsare, men leta efter en knapp eller flik som heter "Bild" eller "Insert". Navigera till bilden på din dator som du vill inkludera eller clip art du önskar.

6 Inkludera en RSVP datum och skriva "Att OSA du svara på detta e-post." Skriva ditt namn till e-post och klicka på skicka.