Jewel Quest III Tips

Jewel Quest III Tips


"Jewel Quest III", den tredje delen av match-tre spel serien, är indelat i åtta regioner som består av dolda, silver och guld uppdrag. Den dolda uppdrag är specifika uppgifter som du måste utföra samtidigt lösa silver uppdrag. När alla silver uppdrag är klar, kommer spelet att berätta vad de dolda uppdrag är, och du kan spela nivåer för att uppnå dem. Men om du vet hur man löser de dolda uppdrag i förväg, kan du arbeta på dolda och silver uppdrag samtidigt, sedan gå vidare till de utmanande guld uppdrag.

Centralamerika

I den första delen av spelet, måste du matcha tre guldmynt horisontellt eller vertikalt för att frigöra låsen som visas på juvelen ombord. Den dolda strävan är olåst när du skapar en rad med fyra eller fler guldmynt.

Sydamerika

Denna region är tillgängliga när du fylla i Centralamerika silver uppdrag. Här kan du tävla mot dina in-game vänner, turas om samma juvel styrelse. Spelaren som vänder flest utrymmen på tavlan guld vinner. Men för att låsa upp den dolda strävan måste spelet resultera i en slips. Detta kan innebära att inrätta åtgärder för att hjälpa din motståndare uppnå guldbrickor.

oceanien

Efter att ha avslutat Sydamerika silver uppdrag, kan du resa till Sverige. Du måste samla 100 silvermynt för att öppna de låsta rutor i dessa juvel styrelser, men om du samlar 150 mynt, kommer den dolda strävan vara olåst.

Kina

Kina är tillgänglig efter avslutad Oceanien silver uppdrag. Juvelen styrelser här är fulla av apor, som måste flyttas in i fällor på bordet. Apor kommer att falla bort styrelse om de gör sin väg till botten, men den dolda strävan i Kina låses upp genom att fylla i en hel nivå utan att låta en apa att falla.

Pacific Northwest

Denna region är tillgänglig efter avslutad Kinas silver uppdrag. Vita pärlor visas på juvelen ombord här, och om de når de botten, faller de bort, lägga till ytterligare utrymmen till styrelsen. Den dolda uppdrag låses upp genom att tillåta högst tre vita pärlor falla av juvelen ombord i en nivå.

island

Island är också olåst efter avslutad Centralamerika. I dessa pussel, kommer du att stöta frysta reliker på juvelen ombord. Isen smälter när en speciell relik, en så kallad värmande juvel är i en intilliggande torg. Den dolda uppdrag låses upp genom att smälta tre isblock med en värmande juvel. Detta kan endast åstadkommas på några av Islands silver uppdrag.

europa

Europa är olåst efter Island silver uppdrag är klar. Som i Sydamerika, du tävlar mot dina kamrater, denna gång som arbetar på separata kort och racing att se vem som kan vara den första att slå alla utrymmen guld. Den dolda uppdrag låses upp genom att göra de tre första drag av spelet identisk med din motståndare. Den vänstra sidan av skärmen visar din motståndares juvel styrelse, och du måste titta på hennes rörelser noga och replikera dem exakt på din egen styrelse.

afrika

Slutförande av Europasilver uppdrag låser Afrika. I dessa uppdrag kommer att matcha tre guldmynt tjänar du en speciell flytta, som kan användas för att slå någon plats på bordet guld. Den dolda uppdrag låses upp genom att göra en rak linje av fem guldmynt. Detta är särskilt svårt, eftersom inte mer än fem mynt visas på juvelen ombord på en gång.