Idéer för barn att dekorera en häst Stall

Idéer för barn att dekorera en häst Stall


Många små pojkar drömmer om att klä sig i riddare rustning och ridning iväg till strid ovanpå sina trogna hästar, medan små flickor dagdröm av en vacker prins ridande på en vit hingst galopperande i deras liv. Hästen har alltid fascinerat barn och inspirerade otaliga crayoned ritningar som täcker många ett barns sovrum väggar. Barn i alla åldrar skulle älska möjlighet att dekorera en häst hem och, om ätbara, skulle hästen uppskatta dekorationer också.

Mat dekorationer

Ett bra sätt för barn att dekorera sin favorit häst stall är att använda ätbara godsaker för hästen att knapra hela året. Använda garn lindade runt stolparna i båset, hänga klöver att lägga till färg och ge hästen en välsmakande mellanmål. Korgar fästa på väggen eller hängde på grinden kan fyllas med röda och gröna äpplen eller ljust orange morötter för att göra en glad dekoration som är också glädjande att hästens gom. Runt julen, kan du ha en korg av polkagrisar och kanelstänger i närheten som gåvor för besökare, men se till att de är väl utom räckhåll för din nyfikna häst.

Ribbon dekorationer

Band är ett billigt och färgrikt långt för barnen att dekorera en häst stall. Barnen kan linda olika färgade band runt stolparna och porten till stall, och sedan avsluta utseendet med en gigantisk rosett. Låt barnen att välja tre färger för varje säsong och har en hand för att hjälpa sätta upp nya band fyra gånger per år. Från taket i båset, kan barnen hänga säsongs utskärningar med band. En ny utklipp för varje säsong kan skapas av barnet ur kraftigare papper och tjänar till att föra en cheery atmosfär till hästens hem.

Dekorera med färg

Barn älskar att måla och täcka tomma väggar med sin originalkonst. Medan hästen har säkert bort för att beta i hagen, låta barnen att måla med penslar eller med sina fingrar ljusa dekorationer på väggarna i stall. De kunde dra en utomhusscen för att göra hästen känna sig mer hemma eller så kan de välja att rita bilder av sig själva rida sin favorithäst. Vattenhinken och matbehållaren är viktiga platser för barnen att spänna sina kreativa muskler genom att måla vattenhinken en ljus färg och måla röda äpplen eller orange morötter på matbehållaren. Framför allt måste barnen komma ihåg att måla namnet på hästen på yttervägg båset så att hästen känns verkligen hemma.