Hur man bygger en trä Wheel Barrel

Hur man bygger en trä Wheel Barrel


Skottkärror är okända hjältar varvet underhåll. De dra allt från smuts blad, nedfallna kvistar och grenar från en plats till en annan på gården. Många väljer att köpa en skottkärra i en butik för en betydande pris. En skottkärra kan göras av trä med några grundläggande material som de flesta husägare kan förvärva med lätthet. En skottkärra gjord av trä är hållbart och prisvärt att göra. En trä skottkärra är lika effektiva och kan vara mer attraktiv än en köpt i en butik.

Instruktioner

Hur man bygger en trä skottkärra

1 Mät tre inches i från ena änden av var och en av de två-gånger-4-by-48-tums bräda. Markera denna mätning med en blyertspenna. Borra ett hål på detta märke med hjälp av en borr och en 3/8-tums borr. Dessa nämnder kommer att bilda handtag. Det borrade sektionen är den ände där hjulet kommer att monteras.

2 Placera handtagen så att de är parallella med varandra på en arbetsyta. Utrymme ändarna motsatt hålen på cirka 20 inches. Utrymme ändarna med hålen två inches isär. Placera en 24-by-36-tums plywood panel ovanpå handtagen. Placera panelen så att det är 6 inches från slutet med hålen. Använd träskruv och en skruvdragare för att fästa panelen till handtagen. Space skruvarna var fyra till sex tum. Detta kommer att bilda botten på skottkärra.

3 Rikta in två 24-för-36-tums plywoodskivor på vardera sidan av den skottkärra botten. De bör vara parallella med varandra och vinkelräta mot den nedre panelen. Fäst de två panelerna till bottenpanelen med träskruv och en skruvdragare. Passa två 24-by-24-tums plywoodskivor på framsidan och baksidan slutet av den nedre panelen för att bilda de främre och bakre ändarna av skottkärra. De bör vara vinkelräta mot sidopanelerna. Använda en skruvpistol och träskruvar för att fästa dessa paneler till den nedre panelen och sidopanelerna. Detta bildar skopdelen av skottkärra.

4 Skjut hjulet mellan den 3-tums utrymme i slutet av handtagen med hålen. Köra träpinne genom hålen i handtaget och genom centrum av hjulet. Säkra träpinne på plats med en klick trälim. Torka bort överflödigt trälim med en fuktig trasa.

5 Vänd skottkärra upp och ned och placera två 2-by-4-av-12-tums skivor på den övre kanten mot insidan av varje handtag. Dessa är de skottkärra stödkorten. Fäst stödkorten till handtagen med trä skruvar och en skruvdragare. Använd två eller tre skruvar per stöd. Vänd skottkärra upprätt. Lätt sand de exponerade ytorna på skottkärra med fint slippapper. Applicera en trä finish ditt val. Följ instruktionerna som tillhandahölls med trä. Använd inte skottkärran tills målet är torr.