Felsökning en Howard Miller Grandfather Clock

Felsökning en Howard Miller Grandfather Clock


Grundades 1926, har Howard Miller Company fokuserat på att producera högkvalitativa golvur sedan 1960, tjänar företaget titeln "Världens största Grandfather Clock Tillverkare." (Referenser 1) Dessa imponerande utformade golvur lägga till en viss elegans till ett hem, men kostnaden för underhåll och hitta en kvalificerad servicetekniker kan bli besvärligt, särskilt om du måste flytta klockan. Lyckligtvis finns det många gemensamma problem som lätt kan fästas utan hjälp av en professionell. Håll din klocka i gott skick, och det kan finnas kvar i familjen i generationer.

Instruktioner

1 Kontrollera att klockan är nivån. En off-balance klocka kan orsaka antal frågor. Även om detta brukar inträffa om klockan har nyligen flyttat, kan klockan också bosätta sig i mattan över tiden. Place nivåer längs sidorna av klockan för att se om det finns någon obalans, och justera bryggor under dygnet efter behov. (Referenser 3, sid 3)

2 Justera pendeln om klockan går för fort eller för långsamt. Det finns en justeringsmutter vid botten av pendeln som kommer att flytta den uppåt eller nedåt, ändra hastigheten av tidtagning. Vrid justeringsmuttern åt vänster för att sakta tid ner, och till höger för att påskynda den. En fullständig revolution kommer att ändra hastigheten med trettio sekunder. Låt 24 timmar mellan justeringar. (Referenser 2)

3 Ställ in timvisaren om klockan inte träffa rätt timme. Vrid timvisaren bara, antingen framåt eller bakåt, tills rätt timme är inställd. Rotera minutvisare moturs för att ställa in rätt tid. Klockan självjusteras i några timmar. (Referenser 3, sid 10)

4 Ta minutvisaren med en tång om klockan är avstängd med bara ett par minuter. Ta bort muttern som håller handen på plats och ställa minutvisaren till rätt tid. Byt ut handen, skruva muttern i tätt, starta pendeln och återställnings tiden, flytta bara minutvisaren motsols. (Referenser 3, sid 10)