Enkelt sätt att göra en Origami Paper Rose

Enkelt sätt att göra en Origami Paper Rose


Rosor, beroende på deras färg, är symboler för kärlek, vänskap, renhet och beundran. Nästa gång du vill ge någon en ros, överväga att göra det själv. Insatsen tas i vikning av en origami rose förmedlar en nivå av eftertänksamhet som inte försvinner på mottagaren. När du blir mer avancerad i origami, det finns mer komplexa versioner av vika ett papper ros. Men även den enklaste designen visa din tillgivenhet.

Instruktioner

Instruktioner

1 Vik pappret på mitten, till hörn hörn. Utvecklas, rotera 90 grader och vik på mitten igen, hörn till hörn. Veckla ut.

2 Vik alla fyra hörnen för att möta i centrum.

3 Vik på mitten, kant till kant. Utvecklas, rotera 90 grader och vik på mitten igen, kant till kant. Veckla ut. Vänd på papperet och upprepa detta steg, denna gång vikning på mitten hörn till hörn i stället för kant till kant.

4 Håll två motsatta kanter på veck och vik ner dem för att möta den nedre kanten på vecket - pappret ska kollapsa ner i en triangel form.

5 Vik det nedre högra punkten upp för att möta den övre punkten. Vik ihop den nedre vänstra punkten bakom att möta den högsta punkten - denna sida bör nu gömd bakom. Upprepa detta steg på den andra sidan.

6 Öppna ut hörnen du vikta i föregående steg - pappret skulle börja likna en vindsnurra. Curl dessa hörn för att bilda kronblad former. Det bör finnas fyra hörn av papperet pekar uppåt - vika dessa punkter ned och curl.

7 Tryck i toppen av mittpunkten försiktigt - det bör plattar något och du kommer att ha en färdig ros.