Hur man spelar Skype Pig spel

Hur man spelar Skype Pig spel


Dess användare Skype var en uppenbarelse när den först dök upp mer än 10 år sedan lovande gratis samtal till någonstans i världen. Miljontals människor nu använda den för att få ansikte mot ansikte samtal med vänner och familj som kan vara tusentals miles away. Skype har fortsatt att växa och har nu grupp spel som du kan spela med dina globalt spridda vänner. "Pig" är ett kortspel som du kan spela med upp till sju andra personer via Skype.

Instruktioner

Ansluta

1 Logga in på ditt Skype-konto. När du befinner dig i, klicka på "Verktyg" och sedan "Extras" och sedan "Spela spel."

2 Från listan som visas klicka på "Pig". Om det inte är på den första skärmen, klicka på "Nästa" längst ner på sidan och klicka sedan på "Pig" på den nya sidan. Detta kommer att öppna en lista över dina kontakter. Välj bland dem som är online som du vill spela med och klicka sedan på "Fortsätt".

3 Bekanta dig med layouten av tabellen. Du kommer att se en tabell med alla kort som i en cirkel. Inne i cirkeln är fyra rektanglar på vilka är placerade kort av vilken färg som helst byggnad uppåt sekventiellt från sex på ett liknande sätt som patiens eller tålamod. Framför varje spelare är en annan rektangel, som representerar deras hand av kort.

Hur man spelar

1 Rita en kort från cirkeln. Om det är en sex kan du lägga den i en av de fyra mittersta rektanglar och dra igen. Om du får ytterligare sex lägga den i en annan av de mittersta rektanglarna. Om du ritar en sju, men satte den på sex. Fortsätt att dra kort tills du inte kan sätta ett ner. Håll i det sista kortet du rita och lägga den på din egen rektangel för att starta din egen lugg

2 Nästa spelare drar ett kort. Om det är ett kort som kan läggas på ett av de mittersta staplarna de gör så och dra igen. De kan också sätta sina kort ovanpå en i rektangel om det är en mindre - det vill säga om din är en 10 de kan sätta en nio ovanpå. Under spelets gång en spelare kan placera ett nytaget kort på någons personliga lugg så länge det är en mindre. När du drar ett kort som du inte kan sätta på en av de mittersta pålar eller på en motståndares hög, lägga till den i högen.

3 När alla korten från mitten har tagits, plockar alla upp sin egen stapel av kort och tar det i sin tur att sätta vilka kort de kan på mitten fyra högar. Den första spelaren att bli av med sina kort är vinnaren, och du kan fortsätta att få andra och tredje plats.