Hur man kan stoppa ett valnötsträd från producera Valnötter

Hur man kan stoppa ett valnötsträd från producera Valnötter


Svart valnöt (Juglans nigra) kan växa till en höjd av mer än 100 fot och leva under ett sekel eller mer. Dess nötter är exceptionellt svåra att knäcka, och när de faller, innesluten i en köttig, grön frukt, kan de dent stål biltak. Om du vill förhindra en svart valnöt från att producera nötter, finns det två metoder som du kan prova som inte innebär kemiska sprayer: beskärning och gödsling. Beskärning metod är mest effektiv när trädet är ung.

Instruktioner

1 Klipp av blommor från svart valnöt kvistar när de visas under våren. Om blommor får pollinera, kommer de att producera frukt. Om de är borta, kommer frukt inte utvecklas. Använd långskaftad sekatör för lägre grenar, och angel handtag sax för att nå högre upp i trädkronorna.

2 Skär ned andra svarta valnötter på din egendom, bara en lämnar. Svarta valnötter är något själv givande (vind pollinering), men kommer att vara mycket mindre benägna att pollinera om det bara finns ett träd. Föll unga träd med en yxa, rikta hösten med händerna. Använd en motorsåg för träd med en stamdiameter på mer än 12 inches.

3 Applicera en kvävegödsel till jorden runt svart valnöt tidigt på våren och sensommaren. Vattna den väl, för att säkerställa att kvävet suger rotzonen där den kommer att absorberas. Extra kväve orsakar en flush av vegetativ tillväxt och samtidigt begränsa fruktproduktion, enligt Washington State University.