Hur man bygger en hund penna grind

Hur man bygger en hund penna grind


Det är viktigt att ha en hund penna grind som hindrar hunden från att fly. Vissa spärrar är lätt för en smart hund för att öppna och du kan hitta honom vandrade grannskapet. Gates som är för högt från marken kan låta din hund att smyga under och fly. En tunn gate kan krascha ner med en pounce från en stor upphetsad hund. Andra hundar är skickliga på att klättra och behöver en grind som är högt utan fundament för att underlätta rymningar. Hur bygger man en hund penna grind?

Instruktioner

1 Lay två behandlade skivor som är 4 fot lång på marken parallellt med varandra, så att ytterkanterna är 3-fötterna isär. Dessa kommer att skapa sidorna av porten som kommer att vara 4 fot lång och 3 fot bred.

2 Sprid svetsade wire över korten så att kanterna på det svetsade tråd linje med alla fyra kanterna på 4-fot långa brädor.

3 Placera en 3-fot behandlad bräda över bottnen, en över toppen, och de andra två jämnt fördelade från varandra mellan dem. Dessa styrelser bör omfatta svetsade tråd och i linje med kanterna på 4-fot långa behandlade skivor nedanför svetstråd.

4 Skruv fyra 2-tums skruvar i ett kvadratiskt mönster vid varje korsning. Du skruva varje sida av varje 3-fot lång bräda genom den svetsade stängsel och in i fyra-fot sidor under. Detta omsluter svetsade tråd mellan brädorna för att förhindra den från att komma loss.

5 Fäst fyra 2-tums gångjärn på ena sidan av porten, jämnt fördelade med hjälp av 1-tums skruvar, och sedan fästa gångjärnen till hunden pennan. Fäst glidbulten till den andra sidan av hunden pennan porten med hjälp 1-tums skruvar och sedan fästa bulten till hunden pennan.