Hur man stoppar hundar från att urinera på buskar

Hur man stoppar hundar från att urinera på buskar


Det är inte ovanligt att en hund att urinera på en buske, blomma säng eller trädstam. Olyckligtvis kan detta resultera i döden av nämnda, buske, träd eller blomsterbädden. Få din hund att urinera på en viss plats kan verka som en omöjlig uppgift, men det är faktiskt en vanlig metod uppnås genom utbildning. Om din hund kissar på ett oönskat läge, att veta hur man undervisar honom att gå på toaletten där du vill att han ska kan bara spara buskar.

Instruktioner

1 Markera den plats där du vill att din hund att gå på toaletten. Du kan använda en speciell plast eller metall insats avsedd för hund potträning. Du kan också använda trädgården trim för att markera området. Välj vad som kommer att göra området distinkt till din hund. Om du använder trädgårds trim eller staket, inte använda trim som ser identisk med den faktiska trädgården trim. Detta kan förvirra din hund, och orsaka en fördröjning i träningsprocessen.

2 Ta din hund ut till den plats där du vill att han ska gå på toaletten. Inte tillåta honom att lämna platsen förrän han har gått på toaletten. Detta kan kräva att du tar din hund i koppel de första gångerna, även om du har en inhägnad gård. När din hund verkar vara att acceptera det nya badrummet plats kan du låta honom fritt spelrum på gården igen.

3 Ge din hund en behandling och berömma honom när han går på toaletten i stället du har valt. Denna praxis hjälper din hund att utveckla ett positivt samband med denna verksamhet. Ta behandlar utanför med dig när du tränar din hund så att du omedelbart kan belöna din hund. Många hundar har en kort minne, så om du väntar tills du går i din hund förmodligen inte kommer ihåg varför han belönas.

4 Vänta inte längre än fem till tio minuter för din hund att gå på toaletten i sin nya plats. Om han vägrar att gå, föra honom tillbaka in i huset. Du kan föra honom tillbaka ut efter 10 till 15 minuter. Fortsätt att försöka denna cykel tills hunden går på toaletten. Belöna och berömma din hund omedelbart när han går på toaletten i sin nya plats.

5 Spray din hunds gamla badrum med en avskräckande spray. Dessa sprayer är säkra för de flesta typer av bladverk, men din hund kommer att finna sin lukt och smak obehaglig. Detta kommer att bidra till att övertala din hund att gå till det nya badrummet plats. Du kan också göra det gamla plats tillgänglig genom barrikadera det tillfälligt.